Vesiheinää, vuohenputkea, nokkosta – Villiyrttikokin juhlaviikot ovat alkamassa - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Ruoka

Vesiheinää, vuohenputkea, nokkosta – Villiyrttikokin juhlaviikot ovat alkamassa

Kantrissa haastateltiin toukokuussa 2015 villiyrttikokki Päivi Lehtosta, jonka mielestä kaikki kesantopellot voisi laittaa nokkoselle.
Riitta Mustonen
Päivi Lehtonen käyttää vuohenputkia simaan ja monenlaisiin ruokiin ja leivonnaisiin.

Toukokuu on parasta aikaa kerätä raaka-aineet suoraan luonnosta lautaselle. Nokkosia, vuohenputkia, vesiheinää eli pihatähtimöä, kuusenkerkkää – vihreä valtaa pihat, puutarhat ja metsiköt.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Atrian logo menee uusiksi – brittiläisen toimiston kanssa tehty uudistus alkaa näkyä kuluttajille elokuusta lähtien

Korona peruutti ruokamessuja maailmalla, Food from Finland siirtyi webinaareihin

Peltiruoka sopii etäpäivään ja ison porukan ruokkimiseen

Ruissalon Maininki -ravintola Turussa avautui ensin Netflixin miljoonille katsojille – ja maanantaina ruokailijoille