"Kukkien syöminen on kuin laittaisi valoa suuhunsa" – Ville Haapasalo innostui villiyrteistä - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Ruoka

"Kukkien syöminen on kuin laittaisi valoa suuhunsa" – Ville Haapasalo innostui villiyrteistä

Joskus isäntäväen tarjoama villiyrttitee on tosin tehnyt tepposet, ja Haapasalo on sitä juotuaan istunut kaksi päivää vessassa.
Saara Lavi
"Maailmalta ihmiset tulevat ihastelemaan meidän puhdasta luontoamme, mutta me ei aina muisteta sitä itse. Meille fantastinen luonto on itsestäänselvyys."

Sieniä ja villiruokaa Villen tapaan -kirjassa Ville Haapasalo poseeraa kannessa pullea tatti kädessään. Sisäsivuilla kirjan toimittaja Petri Pietiläinen kertoo Villen havainnoista, miten esimerkiksi Venäjällä hyödynnetään metsän antimia.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Atrian logo menee uusiksi – brittiläisen toimiston kanssa tehty uudistus alkaa näkyä kuluttajille elokuusta lähtien

Korona peruutti ruokamessuja maailmalla, Food from Finland siirtyi webinaareihin

Peltiruoka sopii etäpäivään ja ison porukan ruokkimiseen

Ruissalon Maininki -ravintola Turussa avautui ensin Netflixin miljoonille katsojille – ja maanantaina ruokailijoille