Palkittu elintarvikealan yritys on kymmenkertaistanut työntekijöidensä määrän seitsemässä vuodessa – "Luomulle ja luonnontuotteille on oikeasti kysyntää" - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Ruoka

Palkittu elintarvikealan yritys on kymmenkertaistanut työntekijöidensä määrän seitsemässä vuodessa – "Luomulle ja luonnontuotteille on oikeasti kysyntää"

Luomuruokaan erikoistunut Foodin on kasvanut viime vuosina vinhasti. Lähitulevaisuudessa yritys siirtyy nykyistä laajempiin tuotantotiloihin Jyväskylän Vaajakoskelle.
Petteri Kivimäki
Yrittäjäpariskunta Maria ja Lasse Jalkanen vannovat luomuruuan nimiin. Nopeasti kasvava yritys hankkii jatkossa enemmän raaka-aineita kotimaasta.

Jyväskyläläisen luomuruokaan erikoistuneen elintarvikealan yrityksen Foodinin yrittäjäpariskunta palkittiin tänä keväänä Keski-Suomen vuoden nuori yrittäjä 2020 -palkinnolla.

Yritystä luotsaavat toimitusjohtaja Lasse Jalkanen ja luova johtaja Maria Jalkanen kertovat palkinnon tulleen myönteisenä yllätyksenä.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vain lihatuotteissa saa käyttää lihaan viittaavia sanoja, Ranskan laki sanoo – "makkara" ja "burgeri" eivät kelpaa kasvisruokiin, Sarvamaa peräänkuuluttaa maalaisjärkeä

Koronakevät pani teehuoneen konseptin uusiksi – teen rinnalle tuli lähiruoka

Riihimäen Martinassa on rossomainen meininki – lupsakkaa palveluja ja vaisuja kastikkeita

Söin täällä: Satamaravintolassa kaipaa kotimaista kalaa – ulkomainen leike ei Loviisassa sykähdyttänyt