Koronakevät pani teehuoneen konseptin uusiksi – teen rinnalle tuli lähiruoka - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Ruoka

Koronakevät pani teehuoneen konseptin uusiksi – teen rinnalle tuli lähiruoka

"Teetä voi yhdistää melkein minkä ruuan kanssa tahansa", vakuuttaa Anna Grotenfelt-Paunonen.
Jonne Vaahtera
"Aika monta kuppia teetä joutuu juomaan, että on saanut luotua näin laajan hankintaverkoston", hymyilee Anna Grotenfelt-Paunonen.

Ruoka on aina kiinnostanut Anna Grotenfelt-Paunosta. Wehmaan kartanon tytär ei kuitenkaan opiskellut lapsuuden haaveammattiinsa kokiksi, vaan suoritti ekonomin tutkinnon Upsalassa Ruotsissa, sillä myös yrittäjyys kiehtoi nuorta naista.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Yllättikö runsas kesäkurpitsasato? Poimi tästä vinkit käyttöön

Hyönteisruoka on muotia, voiko riisihäröisistä hiutaleista siis keittää puuron pienellä lisävalkuaisella? Asiantuntija vastaa

Pilaantuneita juustoja ja laittomasti teurastettuja lihaa – ruokaa väärentävät rikolliset käyttävä hyväkseen koronan sotkemia markkinoita

Suomalaisille ruisviskeille menestystä alkoholijuomien MM-kisoissa