Tässä on todellisen lähiruuan ravintola – paistiksi pääsevät strutsit ja possut ja kaikki ruoka on peräisin viereiseltä tilalta - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Ruoka

Tässä on todellisen lähiruuan ravintola – paistiksi pääsevät strutsit ja possut ja kaikki ruoka on peräisin viereiseltä tilalta

Kesäsesonkina ravintola Helvetin Portti työllistää 11 kesätyöntekijää, jotka ­tarvittaessa auttavat myös maatilan töissä.
Petteri Kivimäki
Strutsit Prinsessa ja Akseli kärttävät makupalaa maaseutuyrittäjä Mirja Viléniltä.

Helvetinjärven kansallis­puiston porteilla Ruovedellä seisoo ravintola, jossa myydään paikallisesti tuotettua strutsin- ja villisianlihaa.

Kaikki ravintolan menussa myytävä ruoka on peräisin viereiseltä maatilalta, jota pyörittää maaseutuyrittäjä ­Mirja Vilén yhdessä miehensä ­kanssa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ruotsalaiset sianlihantuottajat katsovat toiveikkaina itään – Filippiinit antoi vihdoin tuontiluvan

Ethän ostanut tällaista jauhelihapakettia? Lidlin myymälöissä myynnissä olleessa tanskalaisessa naudanlihassa on taas havaittu salmonellaa

Suurin muutos Suomen ruokamarkkinoilla on tapahtunut kohti helppoutta, ei lihan käytön vähentämistä, lihatalo kommentoi

BBC: Mies kuoli syötyään liikaa lakritsia