Ruoka

Peruna on huippukokillekin innostava raaka-aine – Näillä vinkeillä valmistat täydelliset potut myös kotona

Suomalaista ruokaa valmistavan keittiömestarin hyppysissä perunakin on huipputuote. Helsinkiläisen Ravintola Nokan Ari Ruoho iloitsee suomalaisen ruokakulttuurin kehittymisestä.
Jarno Mela
Ravintola Nokka on sisustettu metsästys- ja kalastusaiheisesti. Ari Ruohon taustalla näkyvät haahka-maalitaulut ovat hänen itsensä tekemiä.

Ari Ruohon luotsaaman Ravintola Nokan idea on lyhyt ja ytimekäs: suomalaista ruokaa sesongin parhaista raaka-aineista.

Helsingin Katajanokalla, vanhassa satamamakasiinissa sijaitseva ravintola kielii jo ulko-ovella, että täällä arvostetaan kotimaista osaamista.

Michelin-oppaaseen pääsystä kertovien tarrojen lisäksi ovessa taataan "tarjoamme vain suomalaista lihaa."

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Löytyvätkö nämä tuotteet ostoskoristasi? K-ryhmä listasi ensi vuoden 15 nousijaa

K-ryhmän myynti osoittaa selvin luvuin kotimaisen suosion kasvun korona-aikana

Neljän ruokayrityksen vientirinki oli tammikuussa jo lähtökuopissa Hongkongiin – "Nyt odotamme Kiinassa uudenvuoden juhlinnan päättymistä", sanoo Snellmanin vientivastaava

Söin täällä: Suomalainen hevonen tekee viimeisen palveluksensa herkkusuun lautasella