Ruoka

Suomen paras kahvi syntyy Saimaan syleilyssä – papujen paahtaminen on tarkkaa ja antoisaa käsityötä

Lappeenrannassa toimiva kahvi­paahtimo Lehmus Roastery on palkittu jo kahdesti Suomen parhaana paahtimona. Paikallisuus ja eteläkarjalainen ylpeys ovat sen yritystoiminnan kivijalkoja.
Ari Nakari
Pienpaahtimo Lehmus Roasteryn pääpaahtaja Jussi Tyrisevä paahtoi maanantaina kahvipapuja Lappeenrannassa.

Kahvipaahtimoita on ilmestynyt viime vuosina Suomen suurimpiin kaupunkeihin nopealla tahdilla. Jos mielii maistella Suomen parhaana palkitun Lehmus Roasteryn kahveja, kannattaa ottaa suunta kohti itärajaa tai vähintään lähimmän marketin kahvihyllylle.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

MTV: Belgialaislääkärit uhkaavat vegaanilasten vanhempia huostaanotolla – ruokavalio voi vaarantaa terveyden

Haluaisitko perustaa oman viinatehtaan? Virkamies kertoo, mitä se vaatii

Söin täällä: Matildankartanossa ei ole ruokalistaa

Syötkö kananmunan päivässä? Tuoreen tutkimuksen mukaan se tai runsas kolesterolin saanti ei lisää riskiäsi aivoinfarktiin