Ruoka

Kanat ja kasvimaa pienentävät ruokalaskua

Ruuan tuotanto on Heikolan perheessä isän työ ja muiden perheenjäsenten harrastus.
Jussi Partanen
Otso Heikola annostelee Hiljalle (edessä) perunoita ja pihviä. Perheen ruuanlaitosta vastaa äiti Karoliina. Ekaluokkalainen Hertta tapaa auttaa äitiä ruokaostoksilla.

Heikolan perheen keittiöstä leijailee sunnuntai-iltapäivänä herkullinen haudutetun lihan tuoksu. Äiti Karoliina Heikola on valmistanut päivälliseksi porsaan kassler-pihvejä ja omatekoisia ranskalaisia uunissa. Lisukkeena on salaattia ja jälkiruuaksi itse tehtyä jäätelöä.

Haluatko jatkaa lukemista?
MTPLUS-artikkelit ovat vain tilaajille. Jos haluat jatkaa lukemista, tilaa kahden viikon maksuton koejakso alla olevasta linkistä. Saat käyttöösi kaikki digipalvelut sekä näköislehden.
Kokeile 2 viikkoa maksutta
Vai oletko jo tilaaja, mutta sinulla ei ole käyttäjätunnusta?
Aktivoi tunnuksesi
Haluatko jatkaa lukemista?
MTPLUS-artikkelit ovat vain tilaajille. Jos haluat jatkaa lukemista, tilaa kahden viikon maksuton koejakso alla olevasta linkistä. Saat käyttöösi kaikki digipalvelut sekä näköislehden.
Kokeile 2 viikkoa maksutta
Vai oletko jo tilaaja, mutta et ole aktivoinut lukuoikeutta?
Aktivoi lukuoikeus
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Nyt on aika panna sima käymään – kokeile vaihteeksi marjasimaa

Söin täällä: Blinin blinit ovat tuttuja lettuja, mutta itäiset täytteet ilahduttavat

Tilastot kertovat: Suomalainen söi viime vuonna neljä palaa leipää päivässä ja pullan joka kolmas päivä

Mistä tunnet venäläisen keittiön? – Jaana Virronen vie makumatkalle itään

Mainos: K-Ruoka

Nyt on viimeistään aika laittaa sima käymään – näin teet parhaan siman ikinä!

Vappu kolkuttelee tänä vuonna ovella jo melkein heti pääsiäisen jälkeen, ja vielä viimeisiä suklaamunia syödessä onkin aika laittaa vappusimat käymään!