Ruoka

"Meillä on muutakin kuin kossua!" – Etelä-Pohjanmaa tahtoo olla Suomen juomaprovinssi

Ruokamaakunnaksi itseään kutsuva Etelä-Pohjanmaa kehuu olevansa myös juomaprovinssi. Syytä siihen onkin.
Riitta Mustonen
Aleksi Tamminen opettaa panimokierroksen päätteeksi asiakkaita aistimaan erilaisia oluita.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ekologinen vaihtoehto kelmulle ja foliolle — 50-luvulta tuttu vahapaperi sopii esimerkiksi juuston säilytykseen

Lääkärin palsta: Marjat alentavat verenpainetta suolen bakteerien välityksellä

Ahdistaako hukkaan menevä omenasato? Tässä vinkit pudokkaiden ja kolhiintuneiden omppujen käyttöön

Särjen kalastusaika käynnistyy vesien viilentyessä – kauppoihin on tullut paljon uusia luonnonkalatuotteita