Ruoka

Laura Henttinen haluaa leipoa ja lukea, joten hän tähtää kohti kaksoistutkintoa – 17-vuotiaan luottokakkupohja kerää kiitoksia

Jo lapsena leipomisesta innostunut Laura Henttinen suorittaa kaksoistutkintoa ja haaveilee vielä päälle kondiittorin opinnoista.
PasiLeino
Laura Henttinen ohjaa tänä kesänä parin viikon ajan lapsille suunnattua kerhoa, minkä jälkeen hän lähtee isoseksi riparille. Vapaa-aikanaan hän leipoo ja lukee kirjoja.

Reseptikirja aukeaa kuin itsestään sivulta 166. Aukeammalle jääneet taikinatahrat ovat muistoja menneiden vuosien herkkuhetkistä. Tämä resepti on kaivettu esille useampiakin kakkukahveja varten.

Vaikka sivun ylälaidassa lukee pinocchiokakku, tunnetaan leivonnainen salolaisen Laura Henttisen perheessä nimellä britatorttu.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

VR juottaa liikematkustajille tanskalaista ja brittiläistä kahvimaitoa: "Markkinoilla ei ole kotimaista vaihtoehtoa"

Mikko Kärnä haluaa pohjoismaisen ruokavalion UNESCO:n kulttuuriperintöluetteloon: "Lumen ja jään keskellä kasvaneille kansoille lihan sekä kalan hyödyntäminen on ollut välttämätöntä selviytymisen kannalta"

Söin täällä: Lounaalla laineilla – maisemaristeilyllä saa silliä ja kuulee Helsingin historiaa päälle

Lidl kertoo lisänneensä suomalaista ruokavientiä roimasti – "Ei ole mitään syytä hidastaa tahtia"