Ruoka

Kaverukset tekivät uusien perunoiden syömisestä helpompaa kehittämällä perunapesurin – "jotkut jättävät uudet perunat ostamatta pesuvaivan takia"

Laitteen vähäeleinen muotoilu on linjassa yksinkertaisen toimintaperiaatteen kanssa.
Rami Marjamäki
Pari Vesaa ja Masa Oy:n toimitusjohtaja Matti Rautkivi (Masa) esittelee perunanpesimen toimintaa mökkirannalla Virroilla.

Keski-Euroopassa uuden parsasadon kypsyminen on kansanjuhlan aihe. Järjestetään karnevaaleja ja ravintoloiden ruokalistat täyttyvät parsalla. Miksi uuden sadon peruna ei saa Suomessa osakseen samanlaista juhlaa?

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

VR juottaa liikematkustajille tanskalaista ja brittiläistä kahvimaitoa: "Markkinoilla ei ole kotimaista vaihtoehtoa"

Mikko Kärnä haluaa pohjoismaisen ruokavalion UNESCO:n kulttuuriperintöluetteloon: "Lumen ja jään keskellä kasvaneille kansoille lihan sekä kalan hyödyntäminen on ollut välttämätöntä selviytymisen kannalta"

Söin täällä: Lounaalla laineilla – maisemaristeilyllä saa silliä ja kuulee Helsingin historiaa päälle

Lidl kertoo lisänneensä suomalaista ruokavientiä roimasti – "Ei ole mitään syytä hidastaa tahtia"