Ruoka

Puheet kotimaisen lihan saatavuusongelmista ovat lihamestari Panu Eerolan mukaan puppua

Kotkan Lihamestareiden mukaan Suomessa on huippulihaa.
Maija Partanen
Panu Eerolan johtamassa Kotkan Lihamestareissa on töissä 5–7 lihamestaria, jotka leikkaavat lihaa pääosin kuluttajapakkauksiin.

Suomalainen liha on puhdasta ja turvallista ja eläinten käsittely huippuluokkaa, ylistää Kotkan Lihamestareiden toimitusjohtaja Panu Eerola.

Eerola osti yrityksen kymmenen vuotta sitten. Kotkan Lihamestarit leikkaa kotimaista tuoretta lihaa ja toimittaa sitä lähialueen kauppoihin.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

VR juottaa liikematkustajille tanskalaista ja brittiläistä kahvimaitoa: "Markkinoilla ei ole kotimaista vaihtoehtoa"

Mikko Kärnä haluaa pohjoismaisen ruokavalion UNESCO:n kulttuuriperintöluetteloon: "Lumen ja jään keskellä kasvaneille kansoille lihan sekä kalan hyödyntäminen on ollut välttämätöntä selviytymisen kannalta"

Söin täällä: Lounaalla laineilla – maisemaristeilyllä saa silliä ja kuulee Helsingin historiaa päälle

Lidl kertoo lisänneensä suomalaista ruokavientiä roimasti – "Ei ole mitään syytä hidastaa tahtia"