Ruoka

Grillaatko nuotiolla? Olet huipputrendikäs – luolamiesgrillaus on tämän vuoden juttu

Näillä retkeilykonkari Joppe Rannan vinkeillä nuotio taipuu vaikka muffineiden paistoon.
Maija Partanen
Retkeilyalan sekatyömies ja toimittaja Joppe Ranta on huomannut luolamiesgrillauksen lisääntyneen suosion retkillä.

Grillaaminen kuuluu oleellisena osana Suomen kesään. Nuotiolla avotulella tai hiilillä grillaavat ovat ehkä tietämättäänkin nyt trendikkäitä. Esimerkiksi Soppa 365 -sivuston ja HKScanin blogin mukaan niin kutsuttu luolamiesgrillaus on yksi tämän vuoden ruokamaailman muotisuuntauksista.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Valtioneuvoston RuokaMinimi-hanke vertaili neljää ruokavaliota: Vähennä lihaa, vaihda kalaan tai luovu molemmista – vaikutat ilmastoon ja itseesi

Söin täällä: Mansikat pitsassa yllättivät myönteisesti

Arvaatko mikä on valittu vuoden 2020 vihannekseksi? Suomalaiset rakastavat sen raikasta makua ja rapsakkaa suutuntumaa

Välipala pelastaa koululaisen pitkät iltapäivät – Asiantuntija vinkkaa suosikkivälipalansa, josta saa puhtia läksyjen tekoon