Ruoka

Grillaatko nuotiolla? Olet huipputrendikäs – luolamiesgrillaus on tämän vuoden juttu

Näillä retkeilykonkari Joppe Rannan vinkeillä nuotio taipuu vaikka muffineiden paistoon.
Maija Partanen
Retkeilyalan sekatyömies ja toimittaja Joppe Ranta on huomannut luolamiesgrillauksen lisääntyneen suosion retkillä.

Grillaaminen kuuluu oleellisena osana Suomen kesään. Nuotiolla avotulella tai hiilillä grillaavat ovat ehkä tietämättäänkin nyt trendikkäitä. Esimerkiksi Soppa 365 -sivuston ja HKScanin blogin mukaan niin kutsuttu luolamiesgrillaus on yksi tämän vuoden ruokamaailman muotisuuntauksista.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Maalaisfestari Karjurockissa tarjoillaan ylpeänä oman tilan antimia: "Laadukas lähiruoka on tämän vuoden kantava teema"

Huippukokki visioi, miten maaseutu elvytetään: ”Jos minulla olisi maatila, kasvattaisin siellä voikukanjuurta ja takiaisenjuurta”

Söin täällä: Muusi ei ollutkaan liisteriä Teboililla

Asuntomessuilla syödään kotimaista broileria ja ruotsalaisia lihapullia