Ruoka

Foodwestin tekemiseen tulee uusi mittakaava: ruokayrityksiä auttavan asiantuntijapajan tilat nelinkertaistuvat

"Kyllä tässä jo itse kunkin sormet syyhyävät, että päästään aloittamaan työt uusissa tiloissa", Foodwestin toimitusjohtaja Karri Kunnas sanoo.
Johannes Tervo
"Tämä on iso ja tärkeä hanke Foodwestille", toimitusjohtaja Karri Kunnas sanoo uusia tiloja esitellessään. Rakennushankkeen kustannusarvio on noin neljä miljoonaa euroa. Toimintaan tarvittavaa laitteistoa taloon tulee noin miljoonan euron arvosta. Muutto on edessä syksyllä, siihen asti Foodwest toimii Seinäjoen Itikanmäellä.

Foodwestin nykyisessä toimipaikassa Seinäjoen Itikanmäellä seinät ovat tulleet vastaan: 400 neliömetriä on liian vähän, kun elintarvikealaa palvelevan asiantuntijayrityksen toiminta on laajentunut.

Foodwest muuttaa Seinäjoella Roveksen alueelle, jossa sille on valmistumassa yli 1 700 neliömetrin tilat.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

22-vuotias maatilan tyttö levittää kokkailun ilosanomaa nuorille: ”Lähiruoka ja suomalainen ruoka ovat minulle tosi tärkeitä arvoja"

Valtioneuvoston RuokaMinimi-hanke vertaili neljää ruokavaliota: Vähennä lihaa, vaihda kalaan tai luovu molemmista – vaikutat ilmastoon ja itseesi

Söin täällä: Mansikat pitsassa yllättivät myönteisesti

Arvaatko mikä on valittu vuoden 2020 vihannekseksi? Suomalaiset rakastavat sen raikasta makua ja rapsakkaa suutuntumaa