Ruoka

Luovan yrittäjän keittiössä valmistuu rohkeita kokeiluja

Leipominen on 19-vuotiaan Ella Turpeisen juttu. Viime kesänä harrastuksen ympärille syntyi oma yritys.
Jarno Mela
Salolaisen Ella Turpeisen keittiössä kokeillaan jatkuvasti uutta. Tällä kertaa Ella leipoi mansikka-raparperi-granaattiomenapiirakkaa.

Salolainen Ella Turpeinen laittaa mielellään ruokaa, mutta ykkösharrastus ja intohimo on leipominen. Ellan keittiössä syntyy erityisesti täytekakkuja. Innostus leipomiseen syntyi halusta kokeilla uusia reseptejä.

"Innostuin leipomisesta enemmän tehdessäni omille syntymäpäivilleni kakkuja. Leipominen on luovaa puuhaa", Ella kertoo.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Söin täällä: Mansikat pitsassa yllättivät myönteisesti

Arvaatko mikä on valittu vuoden 2020 vihannekseksi? Suomalaiset rakastavat sen raikasta makua ja rapsakkaa suutuntumaa

Välipala pelastaa koululaisen pitkät iltapäivät – Asiantuntija vinkkaa suosikkivälipalansa, josta saa puhtia läksyjen tekoon

Suomalaisolut valittiin Lontoossa maailman parhaaksi