Ruoka

Lotta Hakunin vetämässä kokkikerhossa lasten yllättäväksi suosikiksi nousi epäonnistunut marjapiirakka – kotikeittiössä reseptit saavat luovan käsittelyn

Kokemäkeläisen Lotta Hakunin kotikeittiössä reseptit ovat suuntaa-antavia.
Kari Salonen
Kokemäkeläinen Lotta Hakuni soveltaa reseptejä keittiönsä varustelutasoon sopiviksi. Vegaaniset mokkapalat syntyvät ilman sähkövispilää.

Kokemäkeläinen Lotta Hakuni, 18, on saanut ruuanlaittoon vahvat opit kotoa.

”Heti, kun veitsi pysyi kädessä, sai ruveta auttamaan salaatinteossa.”

Hakuni sisaruksineen tottui ruuanlaittoon, sillä perheen vanhemmat olivat usein iltaisin töissä.

”Omilleen muuttamiseen on matala kynnys, kun ei tarvitse miettiä, miten ne makaronit taas keitettiinkään.”

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Sokerilimun lipittäminen ei kannata – tutkimus: Vaihda se kahviin tai teehen, niin vähennät diabetesriskiäsi

Lähes joka toiselle suomalaiselle maistuu arkiaamuna puuro – nuoret syövät puuronsa marjojen kanssa, vanhempien lisukesuosikki on voi

Porvoo Smaku yllättää: Männynkävyt ja muurahaiset laskeutuvat lautaselle yläilmoista

22-vuotias maatilan tyttö levittää kokkailun ilosanomaa nuorille: ”Lähiruoka ja suomalainen ruoka ovat minulle tosi tärkeitä arvoja"