Ruoka

Jenni Tuominen kokkaa Suomi-ruokaa EU-kaudella Brysselin paikallisista herkuista – "Sieniä ja perunoita on Suomesta ikävä"

Jenni Tuominen vastaa puheenjohtajuuskauden ruokatarjoilusta EU-edustustossa. Suomi-ruuan ainekset löytyvät yleensä Brysselistä.
Juha ROININEN
Savustettu hauki on yksi cocktail-suupalojen klassikkoraaka-aineista. ”Hauella on roskakalan maine, mutta tästä saa erinomaisia ruokia. Aina ei ole pakko käyttää lohta”, Tuominen sanoo.

Suomen pysyvän EU-edustuston keittiössä riittää säpinää. Keittiömestari Jenni Tuominen saattaa valmistaa tavallisen työpäivän aikana ensin aamupalabuffetin mepeille, sen jälkeen lounaan EU-ministereille ja illalla vielä cocktail-naposteltavat suurlähettilään vieraille.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravitsemusterapeutti: "Yritän rohkaista aikuisiakin syömään kuin 4-vuotias lapsi – riittävä ruoka poistaa myös aikuisen stressiä"

Söin täällä: Muistatko vielä katkarapucocktailit ja wieninleikkeet? Näitä klassikkoja voi maistella nyt pohjalaisten ravintola Manalassa

Närpiöläinen tomaatinviljelijä uskoo tulevaisuuteen: "Tuotamme sitä, mitä kansa haluaa"

Viltgården tarjoaa metsästäjille helppoa ratkaisua liharuuhkaan: Myykää meille!