Ruoka

Jenni Tuominen kokkaa Suomi-ruokaa EU-kaudella Brysselin paikallisista herkuista – "Sieniä ja perunoita on Suomesta ikävä"

Jenni Tuominen vastaa puheenjohtajuuskauden ruokatarjoilusta EU-edustustossa. Suomi-ruuan ainekset löytyvät yleensä Brysselistä.
Juha ROININEN
Savustettu hauki on yksi cocktail-suupalojen klassikkoraaka-aineista. ”Hauella on roskakalan maine, mutta tästä saa erinomaisia ruokia. Aina ei ole pakko käyttää lohta”, Tuominen sanoo.

Suomen pysyvän EU-edustuston keittiössä riittää säpinää. Keittiömestari Jenni Tuominen saattaa valmistaa tavallisen työpäivän aikana ensin aamupalabuffetin mepeille, sen jälkeen lounaan EU-ministereille ja illalla vielä cocktail-naposteltavat suurlähettilään vieraille.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Speltti-Kaipainen uskoo, että aidolle suomalaiselle tuotteelle on Saksassa tilaa – Sunspeltin kolme tuotetta pääsi Edeka-kauppaketjun listoille

Suomi näytillä nyt naapurimaiden kanssa Berliinin Grüne Wochella – villin luonnon teemalla mennään taas

Suomen Saksan suurlähettiläs: Nyt jos koskaan Suomen kannattaa panostaa ruokavientiin

Nina Elomaa siirtyy S-ryhmän vastuullisuusjohtajaksi Fazerilta