Ruoka

Yksittäisen vegetuotteen huono maku ja suunnittelu sabotoi kaikkia kasvistuotteita – "Kunhan se on kasvista"- ajattelulla ei pärjää markkinoilla

Pohjois-Karjalassa palkitun seitanin reseptiä hiottiin vuosia.
Lari Lievonen
Kim Langer on ollut kasvissyöjä vuodesta 1995. Erilaisten kasviproteiinin tuunaus on ehtinyt vuosien saatossa tulla tutuksi.

Kontiolahdella valmistettu seitan voitti kesällä Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy:n järjestämän kilpailun, jossa etsittiin innovatiivista suurtalouskeittiöihin soveltuvaa lähiruokatuotetta. Polkka tuottaa muun muassa Joensuun alueen koulujen, päiväkotien ja hoitolaitosten ruuat.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kotimaisella perunanuudelilla voi korvata riisin tai pastan

Nauta, kana ja sika uupuvat Linnan juhlien buffetpöydistä – näin presidentin kanslia kommentoi asiaa

Liha- ja maitotuotteiden käytön puolittaminen valtuuston käsittelyyn Espoossa

Kun lapset leikkivät mullalla ja kasvattavat itse ruokaansa, hyvinvointi lisääntyy – päiväkoteihin uusi toimintamalli