Madventuresin Riku Rantala: "En käsitä, miksi Suomen julkisissa palveluissa tarjotaan yhtään ulkomaalaista lihaa"
Riina Karvonen ja Mia Jouslehto
Miten tuotannon vastuullisuus saataisiin muutettua rahaksi? Miksi kuluttajien arvostus ei kanna kaupan hyllylle asti? Muun muassa näitä pulmia puitiin MTK:n lihapaneelissa.
Markku Vuorikari
Julkiset ruokahankinnat tulisi tehdä vastuullisesti, pohdittiin lihaseminaarissa.
Suomalainen liha on muuhun Eurooppaan verrattuna turvallista, puhdasta ja jäljitettävää. Miksei sitä siitä huolimatta arvosteta tarpeeksi, Vastuullisen lihan Suomi -seminaarin panelistit ihmettelivät.
Suomalaisia tuotantoeläimiä esimerkiksi lääkitään antibiooteilla hyvin vähän. Tanskassa antibioottien määrät ovat kaksinkertaisia ja Espanjassa yli kymmenkertaisia.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Suomalainen liha on muuhun Eurooppaan verrattuna turvallista, puhdasta ja jäljitettävää. Miksei sitä siitä huolimatta arvosteta tarpeeksi, Vastuullisen lihan Suomi -seminaarin panelistit ihmettelivät.
Suomalaisia tuotantoeläimiä esimerkiksi lääkitään antibiooteilla hyvin vähän. Tanskassa antibioottien määrät ovat kaksinkertaisia ja Espanjassa yli kymmenkertaisia.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut kaikki maksuttomat juttusi tämän viikon osalta.
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.