Ruoka

Vuoden elintarvike sai jäädä – nyt etsitään alan vaikuttavinta tekoa

Tähtiteko-kilpailussa palkitaan vuosittain elintarvikealan vaikuttavin positiivinen teko.

Vuodesta 1988 järjestetty Vuoden Suomalainen Elintarvike -kilpailu perustettiin nostamaan elintarviketeollisuuden mainetta ja tuomaan tuoteuutuuksia tunnetuksi. 2000-luvun alussa se toimi nimellä Vuoden Tähtituote.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lanttulaatikkoa piiraan täytteeksi ja rosolliin oma majoneesi – Miten sinä tuunaat valmiin joululaatikon?

Sirkkaproteiinijauhe haastaa maitoherasta tehdyn – hyönteisjauhe tulee Kanadasta

Saku Tuomisen neuvo kiireeseen: Ruuanlaitto on hyvä keino rauhoittua

Kuopiolaisen Sammon listalla on tapettuja muikkuja – palvelu sujuu savoksi ja jukeboksi pukkaa ilmoille toivottuja iskelmiä