Ruoka

Ei tullut panimoa vaan mallastamo – paikallisuuden ja jälijtettävyyden arvo nousee myös maltaissa

Kolmen kaveruksen perustama pienmallastamo palvelee kotimaisia pienpanimoita, mutta se tunnetaan jo Italiassa ja Brasiliassakin.
Pekka Fali
Heikki Haapala kertoo, että mallastusallas saa alkuvuodesta kaverikseen myös lattiamallastamon, kun mallastamon laajennus otetaan käyttöön.

Pehkolan Mallastamon yrittäjät uskovat, että pienelle ketterälle toimijalle on tilausta, kun oluen- ja viskintuotantoon on syntynyt pienien erikoistuotteiden markkinat.

"Meidän vahvuus on joustavuus eräkoon suhteen", tuumaa toimitusjohtaja ja yhtiön ainoa päätoiminen työntekijä Heikki Haapala.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ensikertalaiset toiveikkaina Grüne Wochella – "Lähdettiin katsomaan, miten kinkku maistuu saksalaisille"

Ruokavirasto: Raakasuklaan nimeä ei pidä käyttää suklaata myytäessä

Käytännöt vegaaniruuan tarjoamisesta päiväkodeissa vaihtelevat eri puolilla maata – Helsingin päiväkodeissa saa vegaaniruokaa, Oulussa ei

Uuden ajan yhteistyö ruokaviennissä – neljä perheyritystä alkaa yhdessä viedä huippulaatua Aasiaan