Ruoka

Ravitsemusasiantuntija: Ruokavalion kokonaisuus ratkaisee, ei yksittäisen elintarvikkeen hiilipäästö

On hyvä, että ilmastokeskustelu laajenee ruuan ravitsemukselliseen merkitykseen eikä puhuta vain jonkun ruoka-aineen hiilipäästöistä, sanoo Senja Arffman.
Jaana Kankaanpää
Ruokavalion kokonaisuus ratkaisee sen hiilipäästöt, ei yksittäinen elintarvike.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Maailman ruokapäivä muistuttaa kouluruuan tärkeydestä

Sokeri-Jussin Kievarissa savustetaan merilohta ja loihditaan tuhdit pihvit – kotimainen puolukkaviini maistui mehulta

Atrian kaikkien kanatuotteiden hiilijalanjälki on nyt luettavissa pakkauksesta

Lätsähtikö kakku tai tuliko sämpylöistä kivikovia? Leivontaguru varoittaa luottamasta liikaa somekuviin ja -ohjeisiin