Ruoka

Boltsi-pyöryköistä tuli heti kauppoihin tultuaan kolmanneksi ostetuimpia valmispyöryköitä – kasvipohjaisten tuotteiden kysyntä ja tuotevalikoima on kasvanut vuodessa hurjasti

Ensi vuonna erityisesti kasvipohjaisiin valmisruokiin odotetaan suurta kasvua, Keskolta ja S-ryhmältä kerrotaan.
Jarkko Sirkiä
Kuluvana vuonna kasvistuotteiden valikoima on liki kaksinkertaistunut ja moneen kauppaan on ilmestynyt kasvistuotteille omia hyllyjä.

Viimeisen vuoden aikana kasvipohjaisten tuotteiden myynti Keskon liikkeissä on kasvanut liki kolmanneksen. S-ryhmällä kasvua on ollut noin 20 prosenttia.

Myynnin kehitys on maltillistunut vuoden takaisesta mutta jatkaa edelleen kasvuaan, Keskon osto- ja myyntijohtaja Janne Vuorinen sanoo.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Lobo on omenanystävän kestosuosikki – tuotantomäärät lähtivät uuteen kasvuun 2019

S- ja K-ryhmä kisaavat nyt tuotteiden kotimaisuudella – "Haluamme seistä viljelijän rinnalla"

Kannuksessa asuvan Hannele Johanssonin valmiskeitosta löytyi kahdeksanjalkainen yllätys – "Siinä me katselimme toisiamme"

Maito ja nakit paisuttavat lapsiperheen ilmastopäästöjä – näin tarkistat oman ostoskorisi kotimaisuuden ja hiilijalanjäljen