Ruoka

Eggspress vältti konkurssin ja veti mukaan uusia yrittäjiä – "Ihan kunnollista kauppaa tulee"

Eggspress-lähiruokaketju toimii pian valtakunnallisesti neljän eri yrittäjän voimin.
Johannes Tervo
Joutsin tilan Taru ja Joakim Joutsi tuovat Eggspressin tilauksen vaasalaiselle Marianne Kytälle. Tällä kertaa hän osti munia, luomujauhoja ja hunajaa.

Lähiruokayritys Eggspress on laajentanut toimintaansa uusilla yrittäjillä ja kotiinkuljetuksilla pääkaupunkiseudulle.

Somerolaisen Mikko Välttilän perustama MunaEggspress aloitti kananmunien suoramyynnillä Facebookin kautta.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suomi-ruuan puolestapuhuja ei ymmärrä, miksi yhteiskunnan tarjoamalla lautasella on tuontilihaa – "Täällä tuottajilta vaaditaan paljon, mutta ulkomailta voi ostaa mitä tahansa"

Lahtelaisen kasvisravintolan ”vegekala” ei maistu kalalta, mutta maukasta se on silti

Yksi asia pastan valmistamisessa kavahduttaa italialaisia – sinäkin saatat sortua siihen

Komissio hyväksyi nimisuojahakemuksen: Nyt viralliseen karjalanpiirakkaan saa käyttää myös laktoositonta maitojuomaa