Ruoka

Valio alkaa yhteistyössä Härtelö-tiimin kanssa markkinoida härkäpapujäätelöä

Valion verkostot auttavat opiskelijafirmaa kasvattamaan myyntiä jopa ulkomaille asti.
Kari Salonen
Francesca Åström (ylh. vas.), Annika Ikonen, Roosa Kukkonen, Hilma Koskinen ja Anni Niskakoski (ed. vas.), Kaisa Andersson ja Mirva Sorsilo iloitsevat härkäpapujäätelön saamasta suosiosta.

Seitsemän elintarviketieteen opiskelijan kurssityönä kehittämä härkäpapujäätelö eli härtelö saa lisäpuhtia markkinointiinsa, kun härtelöä valmistava Lipasu Oy aloittaa yhteistyön Valion kanssa.

"Ollaan lyöty hynttyyt yhteen", kertoo Valion jäätelöiden kategoriapäällikkö Tea Ijäs.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suomi-ruuan puolestapuhuja ei ymmärrä, miksi yhteiskunnan tarjoamalla lautasella on tuontilihaa – "Täällä tuottajilta vaaditaan paljon, mutta ulkomailta voi ostaa mitä tahansa"

Lahtelaisen kasvisravintolan ”vegekala” ei maistu kalalta, mutta maukasta se on silti

Yksi asia pastan valmistamisessa kavahduttaa italialaisia – sinäkin saatat sortua siihen

Komissio hyväksyi nimisuojahakemuksen: Nyt viralliseen karjalanpiirakkaan saa käyttää myös laktoositonta maitojuomaa