Ruoka

Speltti-Kaipainen uskoo, että aidolle suomalaiselle tuotteelle on Saksassa tilaa – Sunspeltin kolme tuotetta pääsi Edeka-kauppaketjun listoille

"Täällä speltti on perusvilja ja sitä arvostetaan", Kari Kaipainen sanoo Grüne Wochen aattona.
Bernhard Ludewig
Kari Kaipainen on innoissaan spelttimurojen saamasta vastaanotosta Saksassa. Myös pakkaus on saanut kiitosta.

Sunspelt-yrityksen perustaja Kari Kaipainen lähti viime vuonna Berliinin Grüne Woche -messuille saadakseen tuntumaa siihen, mitä saksalaiset kuluttajat ajattelevat hänen tuotteistaan. Satsaus oli hyödyllinen.

"Vastaanotto oli positiivinen. Täällä kuunnellaan paremmin kuin Suomessa. Kun on tuoda ainutlaatuinen ja aito tuote, niin sellaiselle on tilaa", Kaipainen kokee.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Enemmistö suomalaisista pitää ruokakeskustelua polarisoituneena – kasvisruokayritys näki tilaisuuden ja mainosti lihansyönnin puolesta

MT:n lukijat himoitsevat banaanipusuja takaisin – mokka nousi ylivoimaisesti Suukkojen ykkösmauksi

Kerrosviljelmä kasvattaa versoja ja yrttejä keskellä Vantaan kaupunkia – "Tyhjältä pöydältä aloitettiin, kaikki on opittu kantapään kautta"

Tutkimus: Suomalaiset pitävät ruisleipää kiinnostavimpana leipänä