Ruoka

Pohjalaiset kaurasipsit ensi esittelyssä Berliinissä – "Pari vuotta sitten kauraa pidettiin täällä vielä hevosten rehuna"

Arja Kastarisen tavoitteena on aukaista pää kaurasipsien Saksan-viennille.
Riitta Mustonen
Pihla Hiltunen, Miika ja Arja Kastarinen uskovat, että vähärasvaiset kaurasipsit kiinnostavat saksalaiskuluttajia.

"Vähän liiankin isolla lastilla lähdettiin, yli neljätuhatta pussia on matkassa", sanoo Oikian toimitusjohtaja Arja Kastarinen. Kaurasipsit kuitenkin hupenevat hyvää vauhtia, sillä ne ovat saksalaisille uusi tuttavuus.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravitsemusterapeutti: "Yritän rohkaista aikuisiakin syömään kuin 4-vuotias lapsi – riittävä ruoka poistaa myös aikuisen stressiä"

Söin täällä: Muistatko vielä katkarapucocktailit ja wieninleikkeet? Näitä klassikkoja voi maistella nyt pohjalaisten ravintola Manalassa

Närpiöläinen tomaatinviljelijä uskoo tulevaisuuteen: "Tuotamme sitä, mitä kansa haluaa"

Viltgården tarjoaa metsästäjille helppoa ratkaisua liharuuhkaan: Myykää meille!