Ruoka

Osaatko leipoa pullaa? Tässä neuvot parhaan taikinan tekoon

Hyvän pullan leipominen ei ole vaikeaa, kun taitaa muutaman perusniksin.
Jaana Kankaanpää
Lettipulla tuo mieleen mummolan, sillä ennen leivottiin taikinasta lähes aina pitkoja. Kokeile palmikointia vaikkapa neljällä säikeellä. Ohje löytyy vehnäjauhopussista.

Leivoitpa sitten korvapuusteja, pikkupullia, piirakkaa tai perinteistä pitkoa, niin kaikkiin sopii samanlainen taikina.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tutkimusprofessorin mukaan monet kaupat säilyttävät perunoita aivan väärin: "Ihan sama, mitä hienoja asioita laadun eteen tekee pitkin ketjua, jos se yhdessä kohtaa pilataan"

Ravintoloille kehitellään hiilijalanjäljen mittaria – "Vaikutusta syntyy, kun tarpeeksi suuri joukko tulee omilla teoillaan mukaan”

Forssalainen Jospak keräsi miljoonan – keväällä avattava tuotantolinja moninkertaistaa vuokien tuotannon

Kasvispainotteinen ravintola Inari sai Michelin-tähden – viisi suomalaista ravintolaa säilytti yhden tähtensä