Nestlé Suomen toimitusjohtaja yllättyi: täällä lihaa ja kalaa myydään tuoreena – yhtiö tarjoaa lihankorvikkeeksi pakastettua soijaa - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Ruoka

Nestlé Suomen toimitusjohtaja yllättyi: täällä lihaa ja kalaa myydään tuoreena – yhtiö tarjoaa lihankorvikkeeksi pakastettua soijaa

Nestlé tunnetaan pikakahvista ja lastenruuista. Nyt se yrittää houkutella suomalaisia korvaamaan lihaa pakastetulla soijarouheella.
Jarkko Sirkiä
Robert Auselius painottaa Nestlén sitoutumista Suomeen ja täällä sijaitsevaan kahteen tehtaaseen. Yritys investoi hiljattain Juuan Puljongin tehtaaseen 7,9 miljoonaa euroa.

Keilarannan lasitornista Espoosta näkyy meri ja länsiväylä. Tornissa sijaitsee Nestlén Suomen pääkonttori, joka on ollut ruotsalaisen Robert Auseliuksen työpaikka nyt päivälleen vuoden verran. Näköalat ovat vähän erilaiset kuin Tukholmassa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Koronasulku pani maaseudun ruokayrittäjät keksimään uutta – "Tuli tilaa luovuudelle"

Mikko Kärnä haluaa poistaa alle 5,5 -prosenttisilta oluilta alkoholiveron: "Suomen ensimmäiset panimot perustettiin aikanaan juoppouden poistamiseksi"

Somemyrsky taivutti Oululaisen – Reissumies-eväsleivän sianliha vaihtuu saksalaisesta kotimaiseksi

Palkittu elintarvikealan yritys on kymmenkertaistanut työntekijöidensä määrän seitsemässä vuodessa – "Luomulle ja luonnontuotteille on oikeasti kysyntää"