Suomalainen Maaseutu

Honkalan sikatilalla ja Ylisen broileritilalla voi seurata eläimiä tuotanto-oloissa: "Jotkut sanoivat, ettei kukaan kotimaassa usko heidän näkemäänsä saparollisista sioista"

Nurmolaisilla Honkalan sikatilalla ja Ylisen broileritilalla Seinäjoella showroomit eli erilliset esittelytilat ovat osoittautuneet hyväksi ja tarpeelliseksi keinoksi esitellä kotieläintuotantoa eri väestö- ja ammattiryhmille. Kokemukset showroomeista ovat pelkästään myönteiset.
Arto Takalampi
Ylisen broileritilalla on reilun puolen vuoden aikana ehtinyt käydä jo yli 700 vierailijaa. Aki Ylinen pitää hyvänä, että suomalaisten broilereiden tuotanto-olosuhteita ja tuotantoa voi esitellä konkreettisesti.

Lähes vierekkäin olevilla Honkalan sikatilalla ja Ylisen broileritilalla on mahdollisuus seurata tuotantotiloissa olevien sikojen ja broilereiden normaalia elämää. Kumpaankin on rakennettu tätä varten erilliset esittelytilat eli showroomit.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää