Lähteenmäet ovat tyytyväisiä biokaasuun: "Tällä hetkellä sähköä tulee noin 40 kilowattia tunnissa, reilut 300 000 kilowattia vuodessa" - Suomalainen Maaseutu - Maaseudun Tulevaisuus
Suomalainen Maaseutu

Lähteenmäet ovat tyytyväisiä biokaasuun: "Tällä hetkellä sähköä tulee noin 40 kilowattia tunnissa, reilut 300 000 kilowattia vuodessa"

Lähteenmäen maatalousyhtymässä on tuotettu biokaasulla sähköä parisen kuukautta. Odotukset ovat täyttyneet.
Markku Pulkkinen
Biokaasulaitos on siisti kokonaisuus ja sopii hyvin maatilaympäristöön. Energiainvestoinnin yhteydessä Lähteenmäen tilan pihatto kasvoi kolmannella robotilla.

Tie Lähteenmäen maitotilalle kiemurtelee Ruskon taajaman läpi. Sijainti omakotialueen kyljessä oli yrittäjille yksi syy investoida biokaasulaitokseen.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Suomalaisen Maaseudun teemat ja ilmestymispäivät

Mikä merkitys lehtilannoituksella on? Näin vastaavat viljelijä ja tutkija

Puimureiden pitkän huoltokokemuksen omaava yrittäjä Heikki Leino: "Kaikkein parasta olisi, jos puimurit huollatettaisiin heti puintien jälkeen"

Monitoimitilalliset Piia-Maria ja Jarkko Rautiainen liputtavat laadun ja ammattitaidon puolesta: "Pääluku on pidetty samana, sillä keskiössä ei ole määrä vaan hyvä lopputulos"