Täsmäviljelyn suosio näkyy myös kylvökoneissa – "Jokainen isäntä tekee omat ratkaisunsa" - Suomalainen Maaseutu - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Suomalainen Maaseutu

Täsmäviljelyn suosio näkyy myös kylvökoneissa – "Jokainen isäntä tekee omat ratkaisunsa"

Kylvökoneet sähköistyvät samaa tahtia kuin täsmäviljely etenee. Hyviksi todetuille peruskoneillekin on edelleen kysyntää.
Tume-Agri
Suomalaiset kylvökonevalmistajat esittelivät koneitaan yhteisosastolla Agritechnicassa Hannoverissa viime marraskuussa. Tume lanseerasi tälle vuodelle sähköisellä syöttökoneistolla ja Isobus-liitännällä varustetut Super Nova Combit.

Kylvökonekauppa on käynyt suomalaisten konevalmistajien mukaan hieman paria viime vuotta vilkkaammin. Uudet mallit ovat lisänneet kokonaismyyntiä sekä Suomessa että vientimaissa. Kaikilla suurimmilla valmistajilla on nyt tarjolla täsmäviljelyyn sopivia, Isobus-väylän kautta ohjattavia kylvökoneita.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Suomalaisen Maaseudun teemat ja ilmestymispäivät

Selvitys: Viljan ylikuivauksen välttäminen pienentää energiankulutusta huomattavasti

Isokyröläisen maatalousyhtymä Sippolan uudessa kuivurissa toteutettiin hanke, jonka tavoitteena oli saada tasalaatuisempaa viljaa sekä säästää aikaa ja rahaa

Salolainen maatalousyrittäjä Aki Riski on etsinyt kerääjäkasveille tehokkainta kylvötekniikkaa: "Kerääjäkasvien kylvössä ongelmana on pieni siemenkoko"