Korona laittaa rehu-urakoitsijan varautumaan: "Urakoitsijalle 1-2 päivää on ikuisuus ensimmäisen sadon korjuussa" - Suomalainen Maaseutu - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Suomalainen Maaseutu

Korona laittaa rehu-urakoitsijan varautumaan: "Urakoitsijalle 1-2 päivää on ikuisuus ensimmäisen sadon korjuussa"

Mty Mäntykosken rehu-urakointi Kurikan Jalasjärvellä alkoi töiden tekemisestä ristiin naapuritilan kanssa ja on siitä vähitellen laajentunut 600 hehtaarin vuotuiseen korjuualaan.
Arto Takalampi
Mäntykosket ja Kalliomäet muodostavat tehokkaan urakointiketjun Kurikan Jalasjärvellä. Ossi (oik.) ja Tuomas (toinen oik.) Mäntykoski urakoivat ajosilppurillaan sekä Christian (vas.) ja Mika Kalliomäki karhottavat edellä. Tälle satokaudelle ketjuun saatiin myös toinen karhotin, Kuhnin GA 15031 15 metrin työleveydellä.

Mty Mäntykosken osakkaat, isä Ossi ja poika Tuomas Mäntykoski kokoavat tilalle äskettäin käytettynä hankittua Kuhnin karhotinta. Vaikka rehuntekoon on vielä aikaa, he haluavat olla ajoissa matkassa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Suomalaisen Maaseudun teemat ja ilmestymispäivät

Selvitys: Viljan ylikuivauksen välttäminen pienentää energiankulutusta huomattavasti

Isokyröläisen maatalousyhtymä Sippolan uudessa kuivurissa toteutettiin hanke, jonka tavoitteena oli saada tasalaatuisempaa viljaa sekä säästää aikaa ja rahaa

Salolainen maatalousyrittäjä Aki Riski on etsinyt kerääjäkasveille tehokkainta kylvötekniikkaa: "Kerääjäkasvien kylvössä ongelmana on pieni siemenkoko"