Keslan metsäperävaunuille EU:n laajuinen tyyppihyväksyntä – "Kaikkiaan laitoimme yli 4 000 sivua paperia Trafille" - Suomalainen Maaseutu - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Suomalainen Maaseutu

Keslan metsäperävaunuille EU:n laajuinen tyyppihyväksyntä – "Kaikkiaan laitoimme yli 4 000 sivua paperia Trafille"

Kesla Oyj:n metsäperävaunujen markkinointi EU:n alueella helpottuu jatkossa, kun kansallisia tyyppihyväksyntöjä ei enää tarvitse hakea.
Matti Turtiainen
Keslan traktorivarusteiden liiketoimintajohtaja Janne Sinkkonen (vas.) ja tuotesuunnittelija Jussi Pennanen ovat tyytyväisiä pitkän prosessin jälkeen. EU:n Mother Regulation -puitedirektiivin mukainen tyyppihyväksyntä on vielä harvinaista metsäperävaunuissa. Uudet vaunumallit ovat saaneet myös lisää kantavuutta.

Kesla Oyj on saanut metsäperävaunuilleen koko EU:n laajuisen tyyppihyväksynnän. Kyse on harvinaisesta tapauksesta, sillä Kesla on todennäköisesti ensimmäinen eurooppalainen metsäperävaunuvalmistaja, joka on hyväksyttänyt tuotteensa EU:n laajuisesti.

"Ainakin ensimmäinen suomalainen valmistaja", sanoo Kesla Oyj:n traktorivarusteiden tuotesuunnittelija Jussi Pennanen.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Suomalaisen Maaseudun teemat ja ilmestymispäivät

Isokyröläisen maatalousyhtymä Sippolan uudessa kuivurissa toteutettiin hanke, jonka tavoitteena oli saada tasalaatuisempaa viljaa sekä säästää aikaa ja rahaa

Salolainen maatalousyrittäjä Aki Riski on etsinyt kerääjäkasveille tehokkainta kylvötekniikkaa: "Kerääjäkasvien kylvössä ongelmana on pieni siemenkoko"

35 vuoden aikana seinäjokelainen Eero Paski on huomannut, että maanrakennusbisnekseen ei pääse mukaan helpolla: "Jos tuotekehitys maksaa 100 000 euroa, viisinkertaisella summalla se on vasta markkinoilla"