"Urakoinnissa kaikki toimii ja pelaa hyvin, kun kuuntelee asiakkaan ääntä ja tekee työt niin kuin itselle tekisi" - Suomalainen Maaseutu - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Suomalainen Maaseutu

"Urakoinnissa kaikki toimii ja pelaa hyvin, kun kuuntelee asiakkaan ääntä ja tekee työt niin kuin itselle tekisi"

Jalasjärveläinen Heikki Kossila ajaa vuodessa 36-metrisellä kasvinsuojeluruiskullaan yli 2 000 hehtaaria. Hän tekee myös usean tilan kasvinsuojeluaineiden yhteishankinnat.
Arto Takalampi
Jalasjärveläinen ruiskutusurakoitsija Heikki Kossila kuvattiin toukokuussa. Hänen vuotuinen urakointialansa on kaikkiaan reilut 2 000 hehtaaria.

Urakoitsija Heikki Kossilan työleveydeltään 36-metrinen hinattava Amazon 5200 -kasvinsuojeluruisku on juhlava näky yli viiden kuution tankillaan. Kokoa ja tehoa pitää ammattitason ruiskussa ollakin koko kasvukauden jatkuvaan urakointiin. Vuotuisesta yli 2 000 työhehtaarista oman tilan osuus on reilut pari sataa hehtaaria.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Suomalaisen Maaseudun teemat ja ilmestymispäivät

Selvitys: Viljan ylikuivauksen välttäminen pienentää energiankulutusta huomattavasti

Isokyröläisen maatalousyhtymä Sippolan uudessa kuivurissa toteutettiin hanke, jonka tavoitteena oli saada tasalaatuisempaa viljaa sekä säästää aikaa ja rahaa

Salolainen maatalousyrittäjä Aki Riski on etsinyt kerääjäkasveille tehokkainta kylvötekniikkaa: "Kerääjäkasvien kylvössä ongelmana on pieni siemenkoko"