Suomalainen Maaseutu

Kesä koetteli myös urakoitsijaa – "Koko ajan on ollut kiire ja menimme aivan äärirajoilla"

Jos oli kuiva kesä ankara viljelijöille, omat vaikeutensa se toi urakoitsijoillekin. Kun kaikki valmistui etuajassa, työt kasaantuivat tänäkin vuonna päällekkäin.
Arto Takalampi
Jalasjärveläisen Koneurakointi Toni Harju Oy:n kesä on ollut kiireinen, kun säilörehunkorjuu ja lietteenlevitys tällä ajettavalla lietteenlevittimellä eivät limittyneetkään vaan menivät osin päällekkäin. Harju arvioi, että kesän ensimmäinen lyhyt tauko tulee syksyn levityksen ja kolmannen rehusadon korjuun välissä.

Jalasjärveläinen urakoitsija Toni Harju huokaisee, että viime ja etenkin tämä kesä olivat hankalimmat hänen vuonna 2001 alkaneella urakointiurallaan.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Kipsiurakoitsija virittää kalustoa kalkinlevitykseen ja jännittää, minkälaisia kelejä talvi tuo

Kunnat kohtelevat koneurakoitsijoita erittäin epäreilusti, Koneviestin päätoimittaja jyrähtää: "Pelin henki on, että urakoitsijalle soitetaan niin myöhään, ettei sopimuksen ehtoja voi enää täyttää"

Maansiirtotyöt ja maa-aineksen myynti ovat lammilaisen monialayrityksen tukijalkoja – "alkuvuosi oli vilkas, ensi vuodesta veikkaan tätä vuotta hiljaisempaa"

Maitotilan sivutöinä aloitetusta koneurakoinnista tuli Kari Kempakselle pääammatti – liperiläinen viihtyy kaivurinpuikoissa vielä 45 vuoden jälkeen