Hauholaistila kokeilee hyppyä tuntemattomaan – lampaat pannaan lypsämään - Suomalainen Maaseutu - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Suomalainen Maaseutu

Hauholaistila kokeilee hyppyä tuntemattomaan – lampaat pannaan lypsämään

Hauhon Miehoilassa lammastilaa pitävät Siri Taalas ja Jani Pekkola eivät tyydy tavanomaiseen. Suunnitelmissa on perustaa lypsylammastila.
Johanna Heinonen

Jani Pekkola ja Siri Taalas aikovat perustaa lypsylammastilan.

Pekkola on Jani Pekkolan kotitila, ja ollut saman suvun hallussa todistetusti vuodesta 1733 asti, todennäköisesti tätäkin pidempään. Nykyisen isännän aikana leipä pöytään on tullut urakoinnista, kasvinviljelystä ja lammastaloudesta. Ensimmäiset lampaat tulivat tilalle vuonna 2006.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Suomalaisen Maaseudun teemat ja ilmestymispäivät

Selvitys: Viljan ylikuivauksen välttäminen pienentää energiankulutusta huomattavasti

Isokyröläisen maatalousyhtymä Sippolan uudessa kuivurissa toteutettiin hanke, jonka tavoitteena oli saada tasalaatuisempaa viljaa sekä säästää aikaa ja rahaa

Salolainen maatalousyrittäjä Aki Riski on etsinyt kerääjäkasveille tehokkainta kylvötekniikkaa: "Kerääjäkasvien kylvössä ongelmana on pieni siemenkoko"