Suomalainen Maaseutu

Sellaista työtä ei olekaan, missä suojakäsineistä ei olisi hyötyä: "Suomessa 40 prosenttia työtapaturmista kohdistuu käsiin, joten tehtävää riittää"

Ei työtä, johon evijärveläisellä suojainkäsineitä valmistavalla Jokamuovi Oy:llä ei olisi tuotetta. Kansainvälistynyt yritys haluaa kehittyä edelleen, nyt asiantuntijoiden kirittämänä.
Arto Takalampi

Evijärveläinen muovisia suojakäsineitä valmistava Jokamuovi Oy vie vuotuisesta noin 350 000 käsineparista kaksi kolmasosaa, eniten Venäjälle. Toimitusjohtajalla Karoliina Sulkakoskella ja tuotantopäälliköllä Jussi Virtasella on käsissään JokaSafen uutuustuotteet.

Vuonna 1960 perustettu, muovipintaisia suojakäsineitä valmistava evijärveläisyritys Jokamuovi Oy ei jää polkemaan paikallaan maailman muuttuessa. Se on linjannut useita eri kehitystavoitteita, joihin se tähtää tiukasti lähivuosina.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Virta vei koiran Lappajärvellä – terrieri nähtiin viimeksi joen rantajäätiköllä

Tenho Koponen alkoi valmistaa kaivuriinsa energiapuukouraa, kun markkinoilla olleet vaihtoehdot eivät tyydyttäneet – nyt yrityksellä on 3,5 miljoonan euron liikevaihto

Puinen kehäaura testissä, kun historiasarjaa kuvattiin Evijärvellä – sukellus muutaman sukupolven takaisiin oloihin on kiehtovaa mutta myös hieman surullista

Kääntyvä aurinkoseuraaja tuottaa konepajalle sähköä tehokkaasti – "Päiväkohtaisesti voin minuutin sisällä ostaa ja myydä sähköä verkkoon monta kertaa"