Suomalainen Maaseutu

Huoltoyrittäjä muistuttaa, että ennakkohuollosta hyötyvät kaikki: "Konetta voi huoltaa talven aikaan kiireen sijaan kaikessa rauhassa"

Huoltoyrittäjä Mikko Viitamäki suosittelee maatalouskoneiden talvihuoltoa. Se tasaa huollon työmäärää ja viljelijä saa ajoissa huolletun koneen.
Arto Takalampi
Elektroniikka on tullut lähes kaikkiin työkoneisiin ja lisääntyy entisestään. Huoltoyrittäjä Mikko Viitamäki havainnollistaa huollettavasta ruiskusta, kuinka näyttöruutu alkaa löytyä jo työkoneesta kuin työkoneesta.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää

Raskaan kaluston huoltoyrittäjällä riittää kiirettä – työmaana koko Suomi Hangosta Utsjoelle

Työtehoseura taklaa maatalouden konekustannuksia – käynnissä verkkokysely viljelijöille koneiden huollosta, omistuksesta ja käyttömääristä

Huoltoliikkeen ei tarvitse sijaita kaupungissa konekaupan kyljessä – maaseudulta löytyy toiminnalle usein paremmat ja edullisemmat tilat

Urakoitsija vaihtoi huoltoyrittäjäksi – "Nykyään vanhempiinkin maataloustraktoreihin tehdään isoja remontteja. Se varmaan kertoo jotain maatalouden kannattavuudesta"