Suomalainen Maaseutu

Kalasäilykkeitä jo vuodesta 1992 valmistanut Vähäsarja Oy teki reilut viisi vuotta sitten rajun ratkaisun

"Ajat kävivät useista eri syistä tiukemmiksi", yrittäjä kuvailee.
Arto Takalampi
Kun sekä lohelle että broilerille halutaan savun maku ja tuoksu, sitä varten pitää tuotantotiloissa luonnollisesti olla savusauna, tai itse asiassa kaksi. Raimo Vähäsarja sanoo, että Vähäsarja Oy:n tuotantotilojen savusaunat on nimetty läheisten saarten mukaan, Ryöpäs ja Kurvonen.

Yrittäjä Raimo Vähäsarja myöntää, että oli kieltämättä raju tempaus poistaa kerralla sata prosenttia yrityksen liikevaihdosta ja aloittaa kaikki alusta.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää