Suomalainen Maaseutu

Lietelantarallista helpompaa hommaa: "Sain idean separointiurakoinnista maatalousnäyttelyssä"

Lietelantaralli helpottuu, kun lietteestä separoi erilleen ravinnepitoisen, kiinteän aineksen. Separoinnin voi teettää myös urakoitsijalla.
Länsi-Suomen separointi
Länsi-Suomen Separointi Oy urakoi separointeja Etelä- ja Länsi-Suomessa. Separointilaitteiston saa ajettua kuorma-autolla kätevästi lietesäiliön viereen. Tilalla pitää olla oma lietteensekoitin.

Länsi-Suomen Separointi Oy on kierrellyt kotieläintiloja kuorma-autolla liikuteltavan separointikontin kanssa viisi vuotta. Separointipalvelun kysyntä vaihtelee vuodesta toiseen, mutta vakioasiakkaita on jo kertynyt.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suomalaisen Maaseudun teemat ja ilmestymispäivät

Kuljetusyrittäjä kaipaa tienpitoon tasaista laatua – "Tuntuu siltä, että halvin on paras, kun urakoitsijat vaihtuvat ja aliurakoitsijat kilpailutetaan tiukasti"

Karstulalainen metallipaja nousi kuin tuhkasta konkurssin jäljiltä – "Se ensimmäinen aamu omassa tehtaassa oli hieno hetki, jonka muistan aina"