Suomalainen Maaseutu

Jämähtäminen ja rutinoituminen eivät sovi Outi ja Tero Lahden tyyliin: "Uuden kokeilu lisää intoa. Jos katselee maailmaa vain oman sontaluukun lävitse, tartuntapinta elämään on hyvin pieni"

Outi ja Tero Lahti pitävät tärkeänä, että maatalousyrittäjä osaa ja uskaltaa katsoa elämänmenoa myös oman tilan ulkopuolelta. Karstulalaisella maidontuotantotilalla arki rakentuu rohkeudesta, ennakkoluulottomuudesta ja matalan kynnyksen idearikkaudesta. Unelmia ja ideoita haetaan myös KoneAgriasta.
Anne Anttila
Outi ja Tero Lahti pitävät tärkeänä myös jaksamista. "Välillä on hyvä antaa aikaa myös parisuhteelle sekä pienille irtiotoille arjesta."

Outi ja Tero Lahden 70 lypsävän maidontuotantotilalla katse tulevaisuuteen on valoisa.

"Jämähtäminen paikoilleen ja rutinoituminen ovat asioita, jotka eivät sovi meidän toimintatyyliin. Tilan täytyy pysyä ajan hengessä ja kehittyä. Tärkeintä ei ole vauhti vaan tasaisen varma kyyti", isäntäpari luonnehtii hymyillen.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suomalaisen Maaseudun teemat ja ilmestymispäivät

Keski-Soinit siirtyvät robottinavettaan vaiheittain – "Haluamme olla sydänverellä ja sataprosenttisesti maidontuottajia"

Huolestunut metsäkoneyrittäjä: "Jos kuljettajia ei löydy, ainakin meidän firmassa seurauksena on koneiden vähentäminen"