Löydä ehdokkaasi: MT:n vaalikoneessa koko maan kuntavaaliehdokkaat
Suomalainen Maaseutu

Urakoitsija vaihtoi huoltoyrittäjäksi – "Nykyään vanhempiinkin maataloustraktoreihin tehdään isoja remontteja. Se varmaan kertoo jotain maatalouden kannattavuudesta"

Vihtiläinen Ville Väre vaihtoi koneurakoinnin huolto- ja varaosayrittäjyyteen. Tuore yrittäjä on saanut 1,5 vuodessa yrityksensä hyvään liitoon.
Markku Pulkkinen
Villiosan viihtyisän varaosamyymälän hyllyiltä löytyvät eniten kysytyt osat suoraan, harvemmin tarvittavat tilataan. Ville Väre on tyytyväinen tuoreisiin tiloihin.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Lassi Malin, 22, halusi pikkupoikana viljelijäksi ja vaati vanhempiaan tilaamaan MT:n – nyt hän kasvattaa tieurakointiyritystään, mutta viljelyhaaveet eivät ole kadonneet minnekään: "Kova hinku olisi päästä tekemään viljelysuunnitelmia ja korjaamaan satoa"

Turveyrityksen karut talousluvut: Menettääkö pohjalaispitäjä suurimman yksityisen työnantajansa? – "Tänä vuonna liikevaihto romahtaa puoleen, ensi vuonna vaarassa loppua koko yritys"

Kunnat kohtelevat koneurakoitsijoita erittäin epäreilusti, Koneviestin päätoimittaja jyrähtää: "Pelin henki on, että urakoitsijalle soitetaan niin myöhään, ettei sopimuksen ehtoja voi enää täyttää"

Maansiirtotyöt ja maa-aineksen myynti ovat lammilaisen monialayrityksen tukijalkoja – "alkuvuosi oli vilkas, ensi vuodesta veikkaan tätä vuotta hiljaisempaa"