Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan
Mainos: Gubbe Sydänystävä Oy

Gubben henkilöstöedulla aito vaikutus henkilöstön ja heidän rakkaiden ikäihmisten hyvinvointiin

Gubbe on uudenlainen vanhuspalvelu, joka tarjoaa säännölliset hoivapalvelut ikäihmisille ympäri Suomen. Gubbe-avustajat auttavat ikäihmisiä monipuolisesti kodin askareista ja ohjatusta liikkumisesta hoivatehtäviin. Gubben henkilöstöedun avulla yritykset voivat auttaa työntekijöitään huolehtimaan heidän ikääntyvistä läheisistä mahdollistamalla heille Gubben palvelun avuksi arkeen.

Viimeisimpien tutkimusten mukaan vuoteen 2024 mennessä useammalla työntekijällä on huolehdittavana läheinen ikäihminen kuin oma lapsi. Läheisen ikääntyminen voi olla hyvin kuormittavaa, etenkin jos ikäihmisen asioita joutuu hoitamaan yksin ilman apuvoimia.

DNA tukee työntekijöiden ikääntyviä läheisiä

Monet työnantajat ovat reagoineet työntekijöiden kantamaan huoleen Gubben henkilöstöedun avulla, minkä seurauksena työntekijät ovat voineet paremmin niin kotona kuin työpaikalla.

Yksi näistä työnantajista on suomalainen tietoliikennekonserni DNA, joka etsi pitkään henkilöstöetua, jonka avulla yritys pystyisi tukemaan työntekijöiden ikääntyviä läheisiä. Pitkien etsintöjen jälkeen Gubbe osoittautui juuri oikeaksi yhteistyökumppaniksi. “Haluamme olla aidosti perheystävällinen työpaikka, työnantajalupauksemme mukaisesti kaikenlaisille perheille. Pystymme Gubben avulla vastaamaan osaltamme ikäihmisistä huolehtimisen kasvavaan haasteeseen ja kehittämään työn perheystävällisyyttä entistä kattavammaksi” kertoo DNA:n henkilöstöpäälikkö Iitu Hietamies.

Rakkaasta ikäihmisestä huolehtiminen voi luoda omaiselle paljon huolta sekä stressiä ja täten seuraukset voivat näkyä myös työtehokkuuden alentumisessa. Gubben henkilöstöedun avulla työntekijät saavat konkreettista apua kiireisen arjen organisointiin, mikä vähentää perheen kantamaa huolta rakkaasta läheisestä, ja antaa työntekijöille paremman mahdollisuuden keskittyä työntekoon.

“Gubbe auttaa meitä tukemaan työntekijöidemme työn ja muun elämän yhteensovittamista. Tämä auttaa työntekijöitämme jaksamaan ja voimaan paremmin. Onhan tässä myös liiketoiminnallinen puoli: kun työntekijän oma elämä on mutkatonta ja arki inhimillistä, on helpompi pitää myös huolta siitä, että DNA:n asiakkaat ovat tyytyväisiä saamiinsa palveluihin ja tuotteisiin” Iitu iloitsee.

Säännölliset Gubbe-käynnit luovat turvaa koko perhepiirille

Gubbe-avustajat auttavat ikäihmisiä esimerkiksi ulkoilussa, kaupassakäynnissä, ruokailussa, siivoamisessa tai hoivallisissa toimenpiteissä. Gubbe-käynnit hoituvat aina saman Gubbe-avustajan toimesta, joten ikäihminen tietää aina, että tuttu henkilö saapuu auttamaan. Jokaisen käynnin jälkeen omaiset saavat kattavan raportin käynnin sisällöstä ja ikäihmisen voinnista.

“Se, että käynnit ovat säännöllisiä ja kävijä on aina sama ihminen, tuo turvaa varmasti ikäihmisellekin ja työntekijämme saavat näin säännölliset kuulumiset läheiseltään. Sillä on iso merkitys. Monella voi kuitenkin olla pitkä välimatka omiin läheisiin ikäihmisiin ja käynnit sen takia harvassa” Iitu kertoo.

“Olemme kiitollisia, että voimme auttaa DNA:n työntekijöitä henkilöstöetumme avulla. Esimerkiksi toisella paikkakunnalla asuva muistisairas vanhempi voi aiheuttaa työntekijälle vakavaa huolta, mitä työnantaja pystyy palvelumme avulla helpottamaan” sanoo Gubben toimitusjohtaja Sandra Lounamaa.

DNA:lla on ollut Gubben henkilöstöetu käytössä kohta kolmen vuoden ajan. Perheystävällisen DNA:n työnantajalupaus on inhimillinen ja omanlainen DNA, mikä näkyy myös DNA:n työntekijöilleen tarjoamissa henkilöstöeduissa.

“Yhteistyö Gubben kanssa sopii työnantajalupauksemme kanssa hyvin yhteen. Pystymme tukemaan työntekijöitämme työn ja muun elämän yhteensovittamisessa sekä helpottamaan heidän arkeaan. Toivomme tietysti yhteistyökumppaneilta samoja arvoja, jotka itsellemme ovat tärkeitä” Iitu lisää.

Lyhyesti Gubbesta:

  • Gubbe on vuonna 2018 perustettu vanhuspalveluyritys joka tarjoaa säännöllistä hoivapalvelua koko Suomessa.
  • Yritys on laajentunut Suomen lisäksi myös Ruotsiin ja Iso-Britanniaan.
  • Gubben perustajina toimivat Sandra Lounamaa ja Meri-Tuuli Laaksonen.

Tutustu Gubben henkilöstöetuun täältä: https://fi.gubbe.com/henkilostoetu

Mainos: Gubbe Sydänystävä Oy

Lue lisää