Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan
Mainos: Svedbergs

Kylpyhuoneen toimivuus ja kauneus syntyvät pohjoismaisesta laadusta

Svedbergsin kylpyhuoneet tuotteineen ja kalusteineen suunnitellaan sekä valmistetaan alusta loppuun omalla tehtaalla Ruotsissa. Siksi Svedbergs voi mennä takuuseen tuotteidensa laadusta, kestävyydestä ja myös vastuullisesta tuotannosta.
Laatu tarkoittaa kestävyyttä ja käytönnöllisyyttä, mutta myös harmoniaa.
Laatu tarkoittaa kestävyyttä ja käytönnöllisyyttä, mutta myös harmoniaa. 

Svedbergs tunnetaan kylpyhuoneistaan – kalusteista, ammeista, suihkuista, hanoista, wc-istuimista, valaisimista ja pyyhekuivaimista. Ne edustavat pohjoismaista tyyliä sekä laatua ja on tehty kestämään.

Svedbergsin tuotteet suunnitellaan, kehitellään ja valmistetaan pääosin omassa tehtaassa Ruotsin Dalstorpissa. Koko tuotantoketju raaka-aineista valmiiksi tuotteiksi toteutetaan samassa paikassa, mikä mahdollistaa tuotteiden tarkan valvonnan ja siten tasaisesti korkean laadun. Sen ansioista myös toimitusajat pysyvät lyhyinä.

Svedbergin kylpyhuoneet tuovat kotiin kauneutta ja harmoniaa mutta ennen kaikkea loppuun asti mietittyä käytännöllisyyttä – ne ovat siis designia parhaimmillaan. Tuotekehitystä tehdään kiinteässä yhteistyössä pohjoismaisten muotoilijoiden kanssa. Suunnittelun inspiraatio kumpuaa arkipäivästä ja siitä, mitä asiakkaat kertovat elämästään ja tarpeistaan.

Monet tuotteidemme toiminnalliset ominaisuudet ovat lähteneet asiakkaiden ideoista, jotka tuotekehitys on sitten jalostanut varsinaisiksi tuotteiksi. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa. Lisäksi seuraamme kalustealan kansainvälisiä trendejä esimerkiksi erilaisilla alan messuilla, kertoo maajohtaja Marko Saarikoski.

Svedbergs on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja noteraattu myös Tukholman pörssissä. Yritys perustettiin sata vuotta sitten vuonna 1920 ja on valmistanut kylpyhuonetuotteita vuodesta 1962.

Kantikkuuden voi korvata pehmeillä pyöreillä muodoilla esimerkiksi kylpyammeessa, peileissä ja pesualtaissa. Tunnelma muuttuu rauhalliseksi, miellyttäväksi ja kylpylämaisen ylelliseksikin.
Kantikkuuden voi korvata pehmeillä pyöreillä muodoilla esimerkiksi kylpyammeessa, peileissä ja pesualtaissa. Tunnelma muuttuu rauhalliseksi, miellyttäväksi ja kylpylämaisen ylelliseksikin. 

Tarkkaa työtä ja tarkka valvonta

Kun kaikki tehdään omassa tehtaassa, työvaiheita voidaan valvoa tarkasti. Näin varmistetaan esimerkiksi tuotteiden laatu ja kestävyys.

Valmistamme suurimman osan tuotteistamme itse raaka-aineista lähtien omassa tehtaassamme. Näin pystymme esimerkiksi optimoimaan raaka-aineen käyttöä, varmistamaan käytettävien tuotteiden laadun, seuraamaan tarkasti ympäristöasioita ja ylipäänsä huolehtimaan siitä, että tuote on mahdollisimman laadukas lähtiessään tehtaalta asiakkaalle, Saarikoski kertoo.

Svedbergs valikoi kylpyhuonetuotteiden ja -kalusteiden materiaalit huolella ottaen huomioon ulkonäön että kestävyyden. Monille tuotteille myönnetään 20 vuoden takuu.

Kestämisen ja ulkonäön kannata on tärkeää myös se, miten materiaalit työstetään. Puukalusteiden käsittely sisältää seitsemän eri vaihetta, minkä ansiosta kalusteet kestävät pitkään ja pysyvät hyvinä.

Valaisulla voi luoda monenlaista tunnelmaa kylpyhuoneeseen. Valo voi esimerkiksi kajastaa pyöreän pelin takaa.
Valaisulla voi luoda monenlaista tunnelmaa kylpyhuoneeseen. Valo voi esimerkiksi kajastaa pyöreän pelin takaa. 

Kalusteet esimerkiksi pohjalakataan kolme kertaa, ja neljäntenä kaksinkertainen pintalakkaus viimeistelee työn. Jokainen lakkakerros kuivatetaan UV-valolla. Svedbergsin käyttämät värit tunkeutuvat materiaalin sisään ja suojaavat puulevyä kosteudelta.

Yhtä tarkasti käsitellään ja viimeistellään metalliosat: ne jauhemaalataan ruostetta, iskuja ja hankausta vastaan, ja samalla pinta tehdään kauniiksi.

Svedbergin tehtaassa tehdään myös yllättävän paljon käsityötä. Sähköliitännöissä esimerkiksi huolehditaan alusta asti, että kaikki on asennettu oikein tarpeellisine suojaluokituksineen ja merkintöineen.

Kun kaikille tavaroille on omat paikkansa, kylpyhuone pysyy siistinä.
Kun kaikille tavaroille on omat paikkansa, kylpyhuone pysyy siistinä. 

Vastuullisesti alusta loppuun

Ympäristöasiat kuuluvat osaksi Svedbergsin laatua täysin itsestään selvänä asiana. Henkilökunta on koulutettu huomioimaan ympäristöä, ja jokaisella tuotanto-osastolla on ympäristövastaava. Valmistusprosesseissa huomioidaan REACH, RoHS, WEEE ja muut pakolliset merkinnät.

Svedbergsin ympäristötyössä keskitytään muun muassa

  • tuotteiden ympäristövaikutusten vähentämiseen
  • kasvihuonekaasupäästöjen pienetämiseen
  • vastuulliseen toimintaan
  • kestävään ja ympäristöystävälliseen puunhankintaan
  • resurssitehokkuuteen.

Koska Svedbergsin tuotteet valmistetaan omassa tehtaassa Ruotsissa, ympäristövaikutusten valvominen ja seuraaminen on mahdollista joka vaiheessa. Tehokas ja nykyaikainen tuotanto säästää ympäristöä, ja tarkkaan suunniteltu logistiikka sekä jakelu vähentävät luonnonvarojen turhaa käyttöä. Reilusti suurin osa Svedbergsin käyttämästä energiasta on uusiutuvaa.

Svedbergin tehtaalla kierrätetään liuottimia ja suodatetaan märkälakkauksen värijäämät. Jätteiden käsittelyä on optimoitu ja jätteenkuljetusten määrä on vähentynyt muun muassa puujätteelle tarkoitetun rullapuristimen ansiosta.

svedbergs.fi

Mainos: Svedbergs

Lue lisää