Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan
Mainos: Stirpe

Yksilöllistä ja ylellistä huippulaatua – Beyond Interior muuttaa suomalaista kalustesuunnittelua

Kotimainen Beyond Interior on uusi palvelukonsepti, joka tarjoaa uniikkeja kalusteita mittatilaustyönä intohimoisesti ja ammattitaitoisesti. Korkealuokkaisimmat säilytyskalusteet syntyvät aina huippusuunnittelijan kynästä. Ne räätälöidään haluttuun tilaan ja valmistetaan parhaista materiaaleista.
Marmoria muistuttava Dekton on yksi upeista materiaaleista, joita Beyond Interior tuo mittatilauksena tehtyihin kalusteisiin.
Marmoria muistuttava Dekton on yksi upeista materiaaleista, joita Beyond Interior tuo mittatilauksena tehtyihin kalusteisiin. Kuva: Niko Laurila

Beyond Interior on uusi kotimainen design-kalustebrändi, joka suunnittelee ja valmistaa huippuluokan uniikkeja kalusteita mittatilaustyönä Suomen ja Ruotsin markkinoille.

Beyond Interiorin suunnittelijoiksi valikoidaan parhaat sisustusammattilaiset. Uniikkeja kalusteita valmistetaan vastaamaan ja jopa ylittämään korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Beyond Interior -brändi vie kalustesuunnittelun uudelle tasolle, kohti ylellisyyttä ja yksilöllisyyttä.

– Beyond Interiorin kaltaista kalustekonseptia ei ole aiemmin Suomessa nähty, kertoo liiketoimintajohtaja Tommy Hammarberg.

Kalusteisiin valitaan vain parhaita ratkaisuja ja materiaaleja, eikä kompromisseja tehdä. Laadun huomaa sekä käytössä että ulkonäössä.

Laadukkuus tarkoittaa upeaa ulkonäköä ja kestäviä kauniita materiaaleja mutta myös täydellistä toimivuutta niissäkin osissa, jotka eivät näy päälle.
Laadukkuus tarkoittaa upeaa ulkonäköä ja kestäviä kauniita materiaaleja mutta myös täydellistä toimivuutta niissäkin osissa, jotka eivät näy päälle. Kuva: Niko Laurila

Upeat materiaalit & tinkimätön suunnittelu

Mittatilauskalusteita suunnitellaan etenkin kotien walk-in-closeteihin, eteisiin ja makuuhuoneisiin.

Beyond Interiorin kalusteiden laatu syntyy valmistajan erikoisosaamisesta ja tinkimättömistä materiaalivalinnoista.

Myös katseilta piilossa olevat osat, kuten kiskot ja jarrut, ovat huippulaatua ja helppoja käyttää: kaikki toimii täydellisesti, pehmeästi ja tarkoituksenmukaisesti.

– Beyond Interior -kaluste ei ainoastaan säilö tavaraa, vaan myös täydentää kodin ilmettä, lisää kodin arvoa ja tuottaa elämyksen aina, kun sitä käyttää, Hammarberg ylistää.

Millimetrin tarkasti, viimeistä piirtoa myöten

Beyond Interior suunnittelee ja valmistaa säilytyskalusteet millin tarkasti mittojen mukaan. Esimerkiksi eräässä kodissa viskiä keräilevän asiakkaan baarikaapin hyllyt mitoitettiin pullojen koon mukaan.

– Voimme taitavalla suunnittelulla piilottaa ja koteloida vaatekomeroissa esimerkiksi jakotukit, viemäriputket tai muun talotekniikan osaksi kalusteen rakenteita. Räätälöimme kalusteet millintarkkuudella omaan paikkaansa, Hammarberg kuvailee.

Huippulaatuisille design-kaluisteille on kysyntää, ja siihen kysyntään Beyond Interior vastaa.
Huippulaatuisille design-kaluisteille on kysyntää, ja siihen kysyntään Beyond Interior vastaa. Kuva: Niko Laurila

Loviisan Asuntomessuilla esiteltiin Beyond Interiorin kalusteita, joissa brändin vahvuudet pääsivät oikeuksiinsa.

Esimerkiksi Nina Björnström-Lehtosen messukodissa Villa Havetissa on koirien huone, jossa komeilee Beyond Interiorin valaistu ja palkintojen mittoihin räätälöity palkintokaappi.

Palkintokaapin lasihyllyt on mitoitettu koirien voittamien pokaalien koon mukaan.

Työhuoneen sähköpöytää säilytetään Beyond Interiorin räätälöimässä kaapissa, jonka sävyt, mitat ja toiminteet on toteutettu asiakkaan toiveiden mukaan.

Uusia kiinnostavia materiaaleja luvassa

Villa Havetissa yleisön ja median huomio kiinnittyi eteisaulan kaapistoihin, jotka ovat Beyond Interiorin käsialaa.

Ovien erikoisuutena on upea Dekton-verhoilu. Dekton on ohutta levyä, joka muistuttaa kiveä ja tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia uniikin sisustuksen luomiseen.

– Teemme läheistä yhteistyötä alan kansainvälisten huipputoimittajien kanssa ja aiomme käyttää Dektonia sekä muita näyttäviä laatumateriaaleja yhä enemmän, Hammarberg toteaa.

Monet haluavat kotiinsa uniikkia tyyliä ja korkeinta laatua, ja me voimme sitä heille tarjota.

Beyond Interior -brändin taustalla on perheyhtiö Stirpe Oy, jolla on lähes 40 vuoden kokemus kalustevalmistuksesta Suomen johtaville keittiökalustajille.

Stirpen päätoimipaikka on Kristiinankaupungissa, ja sen oma tehdas sijaitsee Viron Keilassa Tallinnan lähistöllä.

Kiinnostuitko! Jos haluat kotiisi uniikit kalusteet mittatilaustyönä, sovi suunnittelutapaaminen.

Beyond Interior

Mainos: Stirpe

Lue lisää