Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan
Mainos: Build Care Oy

Elaproof-pinnoite suojaa tilan katot ja sokkelit

Elaproof-pinnoite on oikea tuote, kun halutaan kunnostaa ja ehostaa tilakeskuksen rakennuksia, korjata navetan kattoa tai päärakennuksen sokkelin vesieristystä. Muista myös tarkistaa, onko rakennuksissa ilma- tai radonvuotoja ja paikkaa nekin tarpeen tullen.

Sisä- ja ulkopuolisiin pinnoituksiin kannattaa valita kotimainen elastinen Elaproof-pinnoite- ja tiivistysmassa, joka suojaa ja uudistaa tilan rakennuksien pintoja.

Käyttökohteissa vain mielikuvitus on rajana, sillä pinnoitus- ja tiivistysmassa sopii muun muassa katoille, sokkeleihin, parvekkeisiin, piharakenteisiin, läpivienteihin ja liitoksiin sekä ilma- ja radontiivistykseen.

Sisä- ja ulkokäyttöön sopivat erilliset vesipohjaiset tuotteet. Ulkopinnoite suojaa rakennuksia erityisesti sään vaihteluilta ja UV-säteilyltä. Sisäpinnoite auttaa pitämään sisäilman hyvänä ja tervellisenä, koska sillä voi esimerkiksi tukkia radon- ja ilmavuotoja.

Meijerin katto ennen....
Meijerin katto ennen.... 
...ja jälkeen ElaProof-käsittelyn.
...ja jälkeen ElaProof-käsittelyn. 

Helposti levittyvä ja vaivatta säilytettävä

ElaProof H-käsimassa on käyttövalmis yksikomponenttinen kumimainen massa, eli elastomeeri, ulkopinnoille. Se sopii muun muassa pelti- , huopa-, tiili- ja mineriittikatoille. Se käy myös betonille, puulle, lastulevylle, alumiinille, styroksille, lasikuidulle ja kevytsoraharkoille.

ElaProof H levittyy helposti näille erilaisille materiaaleille ja tarttuu jopa kostealle tai ruosteiselle pinnalle. Se suojaa kattoa, seiniä ja sokkelia sään vaihtelulta ja UV-säteilyltä. Käsimassa säilyttää elastisuutensa vuosikymmeniä, eikä halkeile lämpölaajenemisen tai rakenteiden liikkeiden takia. Kun tärkeät pinnat on käsitelty, voi huoletta keskittyä tilan muuhun kehittämiseen ja hoitoon.

ElaProof H:ssa ei ole liuottimia ja pH on neutraali, joten käsittely ei vaadi erityisiä suojavarusteita. Vesipohjaisena tuotteena se on turvallinen myös ympäristölle.

Ulkokäyttöön suunniteltu ElaProof on saatavana myös S-ruiskumassana, jonka levitys suurille pinnoille onnistuu ammattikäyttöön tarkoitetulla korkeapaineruiskulla.

Rikkinäinen ja pinnaltaan lohkeillut sokkeli kaipaa huoltoa....
Rikkinäinen ja pinnaltaan lohkeillut sokkeli kaipaa huoltoa.... 
...ja ElaProof-käsittelyn jälkeen se pärjää taas vuosikausia Suomen vaihtelevissa sääoloissa..
...ja ElaProof-käsittelyn jälkeen se pärjää taas vuosikausia Suomen vaihtelevissa sääoloissa.. 

Käsimassaa voi käyttää moneen

• Pidennä kattojen käyttöikää.

• Tiivistä läpiviennit.

• Suojaa sokkelit ja tukimuurit.

• Tee ilma- ja radontiivistys.

• Tee vedeneristys.

• Paikkaa vuotokohdat.

• Paikkaa ja silota reiät ja halkeamat.

• Estä korroosiota ja ruostevaurioita.

Kun päivän työ on tehty, muoviastian kannen voi laittaa kiinni, pestä työvälineet vedellä ja jatkaa seuraavana päivänä siitä, mihin jäi. ElaProof säilyy suljetussa astiassa 12 kuukautta valmistuspäivästä.
Kun päivän työ on tehty, muoviastian kannen voi laittaa kiinni, pestä työvälineet vedellä ja jatkaa seuraavana päivänä siitä, mihin jäi. ElaProof säilyy suljetussa astiassa 12 kuukautta valmistuspäivästä. 

Varmista hyvä sisäilma kaikissa rakennuksissa

Puhdas ja terveellinen sisäilma niin asuintalossa kuin muissakin tilakeskuksen rakennuksissa on ensiarvoisen tärkeää ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin kannalta.

ElaProof Indoor on suunniteltu sisäilmatiivistyksiin ja radonsuojauksiin. Sillä voi saumata rakenteet ja tiivistää läpivientejä liittymäkohdissa sekä käsitellä radonkatkot maata vasten olevissa lattioissa, sokkeleissa, anturoissa ja kellarirakenteissa.

Yksikomponenttinen ElaProof Indoor on heti käyttövalmis vesipohjainen pinnoite. Sitä on saatavilla sekä käsi- että ruiskumassana ammattikäyttöön. ElaProof Indoorin käsittely ei vaadi erityisiä suojavarusteita, koska se ei sisällä liuottimina ja pH on neutraali. Se on turvallinen myös ympäristölle.

Pinnoite on todella elastinen ja tarttuu tehokkaasti erilaisiin rakennusmateriaaleihin, joten se tiivistää varmasti ja turvallisesti. Se kestää vettä sekä pakkasta ja voidaan levittää myös kosteille pinnoille. Sisätiloissa massa kuivuu nopeasti muodostaen ilmatiiviin kalvon, jolloin remontoija tai rakentaja voi siirtyä seuraaviin työvaiheisiin turhia odottamatta.

Rakennustietosäätiö on myöntänyt ElaProof Indoorille M1-päästöluokituksen, eli se on parhaaseen M1-luokkaan kuuluva sisätiloissa käytettävä rakennusmateriaali, josta haihtuu erittäin vähän mitään yhdisteitä huonetilaan. Tuotteella on myös yleiseurooppalainen sisäkäyttöön tarkoitettujen tuotteiden sertifikaatti Emicode EC 1 ja CE-merkintä.

Peräkärry joutuu kestämään kovaa kulutusta ja käyttöä. ElaProofilla siitä tulee kuin uusi.
Peräkärry joutuu kestämään kovaa kulutusta ja käyttöä. ElaProofilla siitä tulee kuin uusi. 

Lattiaan tai seinään tyylikäs pinta & vedeneristys

Mikäli terassi tai vaikka kylpyhuoneen lattia kaipaa uutta pintaa ja vedeneristystä, kannattaa tutustua ElaProof+SAND-tuoteperheeseen.

Lattia- ja seinäpintojen viimeistelyyn sekä vedeneristykseen on olemassa helppokäyttöiset tuotteet, joissa ElaProof-pinnoite ja hiekka ovat käyttövalmiina seoksena. Pinnoitetta on helppo työstää, ja hiekka tuo tyylikkään säväyksen lattiaan ja seinään.

ElaProof+Sand soveltuu ulkokäytössä betonisokkeleiden ja perusmuurien viimeistelyyn. Sokkelin voi käsitellä ElaProof+Sand-sokkelirouheella, jossa on pinnoitteen lisäksi karkean raekoon (0,7–1,2 mm) hiekkaa. Se tekee pinnasta elävän näköisen ja modernin.

ElaProof+Sand lattia- ja seinäpinnoitteet sopivat esimerkiksi

  • terasseille
  • portaisiin
  • parvekkeille
  • kylpyhuoneisiin.

ElaProof+Sandin voi levittää monenlaisille pinnoille: esimerkiksi lastulevy, kipsilevy, betoni, keraaminen laatta, muovimatto, epoksi-, akryyli- ja polyuretaanimassa.

Itselle jää valittavaksi pinnoitteen väri ja raekoko hienosta karkeaan. Lopullinen pinta on miellyttävän karhea ja lattiassa mukava jalan alla, muttei liukas.

Valmistajan suosituksen mukaan kaikki ElaProof+Sand-tuotteilla käsitellyt vaakapinna suojataan Elacoat-pintalakalla, joka lisää kulutuskestävyyttä ja helpottaa lattian pitämistä puhtaana.

Kokeile etuhintaan

Elaproof-tuotteita voit ostaa kätevästi nettikaupasta.

Käytä maksaessasi koodia spmt30, niin saat 30 prosentin alennuksen ostoksestasi.

Koodi voimassa 31.12.2023 saakka, eikä koske toimitusmaksua.

elaproof.com

Mainos: Build Care Oy

Lue lisää