Mainos: Landtek Finland Oy

Pressuhalli on hyvä valinta edullista ja pitkäikäistä varastoa tarvitsevalle

Landtekin pressuhallit tarjoavat helppoa tilaa säilytykseen ja varastointiin. Halli sopii niin eläinsuojaksi kuin traktoreiden, puimureiden ja muiden työkoneiden huolto- ja säilytystilaksi unohtamatta harrastelaitteiden kuten asuntoautojen ja veneiden säilytystä.

Pressuhalli tuo vaivatonta varastotilaa maa- ja metsätiloille monenlaiseen käyttöön. Lähes kaikki Landtekin pressuhalleista ovat enemmän tai vähemmän räätälöityjä asiakkaan omia tarpeita varten.

Landtek on erikoistunut pieniin ja keskisuuriin halleihin. Levein runkokoko tuotannossa on 12 metriä. Pituuksia ja seinäkorkeuksia voidaan jokaisesta hallileveydestä tehdä useita eri vaihtoehtoja. Suunnittelussa huomioidaan myös hallin väriin sekä oviratkaisuihin liittyvät toiveet.

Pressuhallin asentaminen tapahtuu nopeasti eikä pressuhalli tarvitse välttämättä perustuksia tai massiivisia maansiirtotöitä. Riittävän tasainen, mutta kantava kenttä riittää. Tiivistetty sorapatja, asvaltti tai muu vastaava aines toimii erinomaisena alustana.

Ankkurointi maahan tehdään olosuhteista, hallin koosta ja käyttötarkoituksesta riippuen joko hallipakettiin kuuluvilla maakiiloilla, irtosokkeleilla, massapainoilla tai esimerkiksi kierrepaaluja hyväksikäyttäen.

Pressuhalli voidaan valmistaa myös muuhun rakennusympäristöön sopivaksi.
Pressuhalli voidaan valmistaa myös muuhun rakennusympäristöön sopivaksi.

Mistä tunnistaa laadukkaan pressuhallin?

”Hyvin valmistettu pressuhalli kestää Suomen sääolosuhteet. Rungon lujuus ja katekankaan kestävyys merkitsevät paljon: sinkitty runko on käytännössä ikuinen ja pressun voi vaihtaa 20—25 vuoden välein uuteen”, kertoo Landtek Oy:n markkinointipäällikkö Risto Inna.

Landtek-pressuhallien runkorakenteet ovat ristikkorakenteiset eli kaksi kaarta ovat päällekkäin ja niiden välissä on tarkasti mitoitetut ja asemoidut välisauvat. Tämä rakenne muodostaa ristikon ja tekee rakenteesta erittäin jäykän ja paljon kuormitusta kestävän.

Toinen merkittävä seikka on teräsristikoiden väleihin asennetut ruodeputket. Ruodeputket jäykistävät rakennetta, tasoittavat kuormitusta ja ennen kaikkea ehkäisevät kaarien välisten lumipussien muodostumisen.

Pyöreä kattorakenne on muotona huomattavasti jäykempi kuin suora lape ja se antaa sisäpuolella halliin samalla täyden hyötykorkeuden. Pyöreällä katolla ei myöskään lumi aiheuta ongelmia. Landtekin hallimallit sopivatkin kaikille Suomen lumialueille.

Pressuhalli sopii hyvin myös rehun, hiekan ja muun vastaavan materiaalin varastointiin.
Pressuhalli sopii hyvin myös rehun, hiekan ja muun vastaavan materiaalin varastointiin.

Pressuhallin pystytys vaivattomasti - katso video!

Pressuhallien pystyttäminen on suhteellisen yksinkertaista, sillä hallin komponentit ovat selkeitä ja isokokoisia. Hallin pystyttämisen voit tilata kätevästi myös suoraan Landtekilta.

Vastinetta koko rahalle

Landtekin hallipaketin mukana saat kaikki tarpeelliset tarvikkeet kuljetustelineestä nippusiteisiin. Myös hallin päädyt ja ovi kuuluvat aina hintaan.

Pressuhallin muotoilu varmistaa hyvät hyötyneliöt: pyöreä katto ilman alapaarretta takaa hallitilalle erittäin korkean sisäkorkeuden ja suorat seinät mahdollistavat hallin lattianeliöiden hyödyntämisen nurkasta nurkkaan.

Toisin kuin kiinteä rakennus, pressuhalli ei tarvitse kallista perustusta. Hallin rakentamisen, käytön sekä kierrättämisen aiheuttama ympäristökuorma on alhaisempi kuin millään muulla rakennustavalla. Verrattoman lyhyt rakentamisaika, erinomaisen helppo siirrettävyys sekä mahdollisuus myöhempään uudelleenkäyttöön tekevät Landtek-hallista kokonaiskustannuksiltaan lyömättömän ja järkevän halliratkaisun.

Pressuhallien toimitusajat ovat noin 4-6 viikkoa, sesonkiaikoina pari kuukautta.

Ota yhteyttä!

Autamme mielellämme sopivan pressuhallin suunnittelussa. Lähetä soittopyyntö tai sähköposti osoitteeseen info@landtek.fi. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.

LANDTEK OY

Landtek Oy on rehti ja luotettava suomalainen, teräsrunkoisten PVC-pressuhallien toimittaja.

Yrityksemme juuret ovat maaseudulla, Hämeen Iittalassa. Olemme toimineet menestyksellisesti jo yli vuosikymmenen intohimoisena tavoitteenamme toimittaa toimivia ja järkihintaisia ratkaisuja koneiden, laitteiden, ajoneuvojen, rehujen, rakennusten, veneiden ja muiden vastaavien kohteiden suojaamiseen ja varastoimiseen.

Kotisivu: https://landtek.fi/

Mainos: Landtek Finland Oy

Lue lisää