Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan
Mainos: Motor Power Finland Oy

Matka taittuu huolettoman keveästi modernilla kaksipyöräisellä

Kaksipyöräiset ovat uudistuneet täksi kaudeksi tekniikaltaan mutta myös ulkonäöltään. Lapsille ja aikuiselle on omat menopelinsä, mutta esimerkiksi sähköskoottereista voi valita sopivan mallin koko perheen reissuille.
Keeway Hurricane 50.
Keeway Hurricane 50. 

Crossipyöriä puolestaan ei ole tarkoitettu liikennekäyttöön, mutta niillä on sitäkin hauskempi kurvailla suljetulla alueella, eli omalla radalla tai pihalla.

Valitse itsellesi täydellinen kaksipyöräinen kesäksi ja nauti!

Legendaarinen Skyteam 50 Madnut

Skyteamin Manki 50 -mallisto laajenee. Madnut-mallissa on vakoina supermototyyppinen ohjaustanko sekä iso ja kestävä tavarateline. Madnut-ohjaustanko ja -tavarateline ovat erityisesti suunnitellut legendaariseen Skyteam Mankiin.

10-mallissa on 10-tuumaiset katurenkaat, joiden ansiosta maavara on normaali 8-tuumaiseen pyörään verrattuna selkeästi suurempi.

Skyteamin 50-kuutioinen EFI nelitahtimoottori on taloudellinen ja hiljainen, luotettava ja varmatoiminen moottori täyttää E5 luokan päästövaatimukset. Vakiovarusteisiin kuuluu mm LED-pääajovalot ja minivilkut sekä digitaalinen mittaristo.

Skyteamin Madnut-manki on mopopiireissä legendan maineessa.
Skyteamin Madnut-manki on mopopiireissä legendan maineessa. 

Crossipyörän malli suurenee kuskin mukaan

Fusion Bee 50 automaatti on varustettu 10 tuuman etu- ja takarenkaalla, crossi sopii niille, jotka vasta opettelevat ajamaan. Sillä voi ajaa jo 5–7-vuotiaana eli jopa alle kouluiässä. FUSION BEE 50E FULL AUTOMATIC (motorpower.fi)

Fusion Super Bee 110 on kaikkein suosituin crossipyörä ja sopii alakouluikäiselle lapselle. Sen neljä vaihdetta ja käsikytkin vaativat jo vähän harjoittelua, mutta opettelu onkin todella tärkeää sitä silmällä pitäen, että iän karttuessa useimmat haluavat siirtyä ajamaan isommilla pyörillä.

Fusion Mosquito 140 sopii taas jo vähän isommalle lapselle, koska siinä on edessä 12:n ja takana 14 tuuman renkaat. Tässä vaiheessa käsikytkimen käyttö alkaa jo onnistua turvallisesti.

Fusion Mosquito 150 HR on varustettu isommilla 14/17-tuuman renkailla ja vielä hitusen tehokkaammalla moottorilla, joten se on maastokelpoisempi ja soveltuu isolle kuskille. Myös maavarassa on huomioitu maastoajon vaatimukset.

Fusion Crossien mallisto on uudistunut täysin tälle vuodelle neljällä erilaisella mallilla, joista jokaisen ikäiselle kuskille löytyy omansa. Kaikissa malleissa on sähköstartti ja 110-mallista ylöspäin ajovalotkin, mikä on erityistä tämän kokoisissa crosseissa.
Fusion Crossien mallisto on uudistunut täysin tälle vuodelle neljällä erilaisella mallilla, joista jokaisen ikäiselle kuskille löytyy omansa. Kaikissa malleissa on sähköstartti ja 110-mallista ylöspäin ajovalotkin, mikä on erityistä tämän kokoisissa crosseissa. Kuva: LeWei

Keewayn skootterit E5-luokituksen moottorilla

Keeway Hurricane 50 oli hetken poissa Keewayn skootterimallistosta, mutta palaa nyt korostamaan ajamisen helppoutta ja ketteryyttä. Matkanteon varmuutta tuovat 6,2-litrainen polttoainesäiliö, selkeä mittaristo, tehokkaat jarrut ja helpot hallintalaitteet. Puhelimen laturille on kätevästi USB-paikka.

Keewayn Fact Evo -skootteri.
Keewayn Fact Evo -skootteri. 

Keewayn Fact Evo -skootteri puolestaan uudistui täysin täksi vuodeksi. Sen moderni tekniikka ja viimeisen päälle oleva ulkonäkö tuovat ajamiseen hauskuutta ja rentoutta. Miellyttävä penkki ja sopiva ajoasento tekevät skobailusta mukavaa, ja valot ovat tietenkin energiapihit ledit.

Sekä Hurricanessa että Fact Evossa on E5-luokituksen täyttävä moottori ja Fact Evossa nykyaikainen EFI-polttoaineen ruiskutus, joten skootterit ovat toimintavarmoja joka reissulla.

Tosimopoilijan menopeliksi sopii täydellisesti Keewayn Manki, jonka on tänä vuonna varustettu katurenkailla. Helposti käsiteltävä nelitahtimopo yhdistää klassisen ulkomuodon nykyaikaiseen tekniikkaan

Keewayn Manki.
Keewayn Manki. 

Skootteri kulkee sähköllä

Keewayn E-Zi on sähköinen koko perheen skootteri, joka rinnastetaan polkupyörään. Sen ajamiseen ei siis tarvita ajokorttia tai liikennevakuutusta eikä sitä tarvitse rekisteröidä. Siitä huolimatta se pärjää vaikka sorateillä korkean maavaransa ja isojen renkaidensa ansioista.

E-Zin 1000 watin moottori kulkee sopuisasti 25 kilometriä tunnissa. Akku latautuu täyteen 7 tunnissa, minkä jälkeen sillä voi ajaa hyvissä olosuhteissa jopa 60 kilometriä.

Mad 1000 -mallissa on napamoottori, eli se ei juuri huoltoja kaipaa. Huippunopeus on 25 kilometriä tunnissa, joten Mad rinnastetaan liikenteessä pyöräilijään. Menopelin voi taittaa ja pakata reissuun mukaan.

Sähkömenopelit lapsille & aikuisille

Fusion RCV 250 on lasten oma sähkömopo 250 watin moottorilla. Se on täysautomaattinen ja lähes äänetön. Nopeudeksi voi vanhempi valita joko 10 tai 15 km/h lapsen ajotaitojen ja iän mukaan.

Fusion-mopo lähtee rauhallisesti liikkeelle ja pysähtyy hyvien jarrujen ansiosta varmasti ja turvallisesti, joten jopa jo viisivuotias lapsi voi alkaa harjoittelemaan sillä ajamista.

Fusion RCV 350 on isompi malli, jolla aikuinenkin voi ajella painorajat huomioiden vaikkapa leirintäalueella. Täydellä latauksella voi huristella kahdesta neljään tuntia kuskin ajotavan ja painon mukaan.

Fusion RCV 250 sopii lapsille mutta kuvan isompi 350-malli aikuisellekin.
Fusion RCV 250 sopii lapsille mutta kuvan isompi 350-malli aikuisellekin. 

motorpower.fi

Mainos: Motor Power Finland Oy

Lue lisää