Siirry pääsisältöönSiirry hakuun
Siirry sivupalkkiinSiirry alaosaan
Mainos: Teri-Talot

Teerijärven kylässä rakennetaan unelmien koteja

Teerijärven kylässä puutalojen rakentamistapaa on hiottu jo yli vuosisadan ajan. Teri-Talojen taloelementit valmistetaan edelleen käsityönä tehtaalla, mikä takaa laadun kaikissa rakentamisen vaiheissa. Jos esimerkiksi jokin lista ei oikein sovi, se veistetään käsin istuvaksi. Laatu näkyy siis jopa rakennuksen pienissä yksityiskohdissa.
Teri-Talojen käyttämät suuret taloelementit tuovat suunnitteluun joustavuutta, koska ikkunat ja ovet voidaan sijoittaa tarkalleen haluttuihin kohtiin.
Teri-Talojen käyttämät suuret taloelementit tuovat suunnitteluun joustavuutta, koska ikkunat ja ovet voidaan sijoittaa tarkalleen haluttuihin kohtiin. 

On myös merkityksellistä ja laadunkin tae, että talotehdas pitää oman tyylinsä ja vaalii hyväksi todettuja perinteitään. Toki on seurattava rakennusalan suuntauksia, mutta kaikkiin trendeihin ei tarvitse heti sännätä. Teri-Taloissa pidetään kiinni siitä, minkä tiedetään toimivan ja minkä asiakkaat tuntevat omakseen.

Ympäristöystävällisyys ja kotimaisuus kuuluvat Teri-Talojen perusarvoihin. Kestävän kehityksen mukaisessa rakentamisessa hyödynnetään kierrätettäviä materiaaleja niin paljon kuin se on mahdollista. Kotimaisuus merkitsee suomalaisille talon ostajille paljon, koska sekin kertoo työn laadusta.

Teri-Talojen kaikki taloelementit valmistetaan käsityönä Teerijärven tehtaalla, mikä takaa laadun kaikissa rakennusvaiheissa.
Teri-Talojen kaikki taloelementit valmistetaan käsityönä Teerijärven tehtaalla, mikä takaa laadun kaikissa rakennusvaiheissa. 

Koteja monenlaisille asiakkaille

Ihmiselle kodissa tärkeintä on, että se tuntuu juuri omalta ja sopii perheelle. Teri-Taloilla pystytään ottamaan huomioon asiakkaan pienimmätkin toiveet, kun kotia suunnitellaan yhdessä, tai jos koti suunnitellaan asiakkaan puolesta.

Uniikit Teri-Talot räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Arkkitehtisuunnittelija luonnostelee kodin asiakkaan kanssa yhteistyönä, ja Teri-Talot on mukana toteutuksessa alusta alkaen.

Kaikki eivät kuitenkaan halua osallistua suunnitteluun, ja sekin on Teri-Taloilla otettu huomioon. Jos talon suunnitteluprosessiin osallistuminen ei ole tärkeää, kannattaa valita Easy-malliston koti tai valmis talomalli. Ammattilaiset ovat suunnitelleen Easy-talopaketin sellaiseksi, että se vastaa mahdollisimman monien tarpeita.

Teri-Talojen käyttämät suuret taloelementit tuovat suunnitteluun joustavuutta, sillä niihin ikkunat ja ovet voidaan sijoittaa tarkalleen oikeaan paikkaan; yksi kokonainen seinä rakennetaan kerrallaan ja asiakas saa juuri sellaisen talon kuin haluaa.

Jos ihminen saapuu talotehtaalle mukanaan luonnos ruutupaperilla, Teri-Talot ottaa sen suunnittelun pohjaksi ja toteuttaa asiakkaan piirtämän talon.

Ympäristöystävällistä rakentamista Suomesta

Teerijärvellä rakentamisessa käytetään mahdollisimman paljon kotimaisia luonnonmateriaaleja, joiden ympäristöystävällisyys ja kierrätettävyys on otettu huomioon.

Teri-Talot on rakentanut ympäristöystävällisesti jo kauan, eikä se voisi kuvitellakaan rakentavansa muilla tavoin.

Jo silloin, kun yritys perustettiin vuonna 1974, talojen tuotanto perustui korkealaatuisen suomalaisen puun käyttöön. Samalla minimoitiin kaikkien mahdollisten materiaalien jätteet.

Teri-Taloilla pystytään ottamaan huomioon asiakkaan pienimmätkin toiveet, minkä vuoksi he ovatkin mielellään mukana jo heti rakennusprosessin alkuvaiheesta lähtien.
Teri-Taloilla pystytään ottamaan huomioon asiakkaan pienimmätkin toiveet, minkä vuoksi he ovatkin mielellään mukana jo heti rakennusprosessin alkuvaiheesta lähtien. Kuva: JENNI MOILANEN

Kestävä laatu ja 10 vuoden takuu

Teri-Talot rakennetaan tarkasti valituista ensiluokkaisista materiaaleista. Puutalojen rakenteet on käytännössä testattuja ja hyväksi havaittuja viihtyisän kodin rakenteita. Ammattitaidolla käsityönä tehdyillä elementeillä on peräti 10 vuoden takuu.

Teri-Talojen kokeneet ammattilaiset toteuttavat jokaisen työvaiheen tarkasti, mikä takaa ensiluokkaisen työn laadun sekä tehtaalla että asiakkaan työmaalla. Kaikkien Teri-Talojen materiaalit ja työvaiheet ovat kokonaisuudessaan CE-merkittyjä.

Teri-Talot ei siis tingi taloelementtien laadusta, vaikka räätälöi niitä joustavasti asiakkaiden toiveiden mukaan.

teritalot.fi

Mainos: Teri-Talot

Lue lisää